تجربیات آشپزی من

سالاد مرغ و کلم بروکلی
نویسنده : نبوی - ساعت ٧:٠۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٧/۱٠
 

 

سالاد مرغ و  کلم بروکلی

 

مواد لازم:

 

سینه مرغ پخته وخرد شده: 2 پیمانه

 

کلم بروکلی :       2 پیمانه

 

گردوی درشت خرد شده: 4/1 پیمانه

 

پیاز یا پیاز چه خرد شده:2 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ پخته وخرد شده:4 عدد

 

سس مایونز:نصف پیمانه

 

ماست چکیده:یک ونیم قاشق سوپخوری

 

خامه:یک ونیم قاشق سوپ خوری

 

آب لیمو تازه: 2 قاشق سوپخوری

 

چیپس سیب زمینی خرد شده:2 پیمانه

 

پنیر پیتزا:نصف پیمانه

 

طرز تهیه:

 

ابتدا در ظرف نسبتا بزرگی مرغ،کلم بروکلی تمیز وخرد شده،گردو،پیاز وتخم مرغ خرد شده را با هم مخلوط می کنیم.سپس در ظرف کوچک دیگری مایونز وماست چکیده وخامه وآبلیمو را مخلوط می کنیم وروی مواد قبلی می ریزیم مواد را زیر ورو می کنیم وبرای مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا کمی مزه هایشان با هم مخلوط شود سپسمواد را داخل ظرف پیرکس می ریزیم وروی آن را با چیپس خرد شده وپنیر پیتزا می پوشانیم وچند دقیقه آن را داخل فر می گذاریم تا پنیرش آب شود.نوش جان.

 

نکته:

 

                            شما میتوانید بجای مغز گردو از انواع مغز های دیگر مثل بادام پوست کنده یا پسته استفاده کنید.

 

                                این غذا تقریبا نفخ ایجاد می کند برای رفع آن میتوانید بعد از غذا از عرق نعنا یا نعنا با ماست استفاده کنید.

 

                                 این غذای کاملی است که میتوان آن را با نان تست میل کرد.

 

 برشته شدن روی این غذا بسته به سلیقه شماست

 

 

 

 

خواص کلم بروکلی

 

ارزش غذایی کلم بروکلی

 

 
کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار با ارزش است که سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری برای ارتقاء سلامتی انسان دارد .
 

کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار با ارزش است که سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری برای ارتقاء سلامتی انسان دارد .

مواد مغذی و سایر موادی را که در بروکلی وجود دارند و اثرات زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارند، به ترتیب زیر برای شما بیان می کنم :

1- بروکلی دارای ماده ای بنام سولفورافان ( SULFORAPHANE ) است که تعداد ،اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به سرطان  به خصوص سرطان سینه  ، معده ، روده بزرگ  ، رکتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می کند .

2- بروکلی دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید ، ویتا مین A ، ویتامین C  و ویتامین K  می باشد که باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند .

3- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین C ، فیبر و بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) یک آنتی اکسیدان  قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند، در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان  ،  آلزایمر  ( فراموشی دوران پیری )، بیماری های قلبی  ، آرتریت ( التهاب مفاصل ) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد .

4- مقدار بالای فیبر غذایی موجود در بروکلی برای افراد دیابتی  بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند .

 5- کلسیم موجود در بروکلی ، به همان میزان کلسیم موجود در  شیر  است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان  یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر کلسیم ، دارای ویتامین D  نیز می باشد ، به عنوان منبع بهتری برای پوکی استخوان مطرح می شود زیرا ویتامین D  به جذب کلسیم در بدن کمک می کند .

 

 

                      

 

 

 


 
comment نظرات ()