تجربیات آشپزی من

خورش بامیه
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٠:٤٥ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٧/٢٦
 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

خورش بامیه

مواد لازم :

بامیه:400 گرم

گوشت خورشتی:300 گرم

پیاز متوسط:یک عدد

سیر:2حبه

رب گوجه فرنگی:2قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن

فلفل وزرد چوبه:نصف قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را با پیاز نگینی خرد شده وفلفل وزرد چوبه با آب می گذاریم بپزد وهنوز مدت پختش تمام نشده بامیه های آماده شده را درون آن می ریزیم ومی گذاریم یک تا دو ساعت بپزد البته به خوش پختی بامیه بستگی دارد .

طرز تهیه بامیه:

 

ابتدا دم بامیه ها را جدا می کنیم نه خیلی از ته یعنی سر بامیه باید باشد سپس شسته ودر مقداری روغن سر تفت می دهیم وخلال سیر را به آن اضافه می کنیم وکمی سرخ میکنیم سپس رب گوجه فرنگی را نیز به مواد اضافه کرده وبا آنها تفت میدهیم وداخل گوشت آب پز شده می ریزیم.(حتما به شکل بامیه در عکس توجه کنید)

 

          - -----                   

 

در جنوب کشور بامیه ها را به صورت آب گوشت می خورند ولی چون این خورشت است نباید خیلی آب داشته باشد به اصطلاح باید جا بیافتد.

پس از اینکه خورشت آماده شد به آن کمی آبلیمو ونمک اضافه می کنیم تا خوشمزه تر شود.

 

نکته1-این خورش بر خلاف تصور اصلا لزج ولیز نیست.اگر سر بامیه کنده نشود خورشت جا افتاده ای خواهید داشت

2-میتوان به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کرد.

3-حتما از سیر در پخت غذا استفاده کنید چرا که طعم فوق العاده ای به غذا خواهد داد.

4-در ضمن هرچه بامیه ریز تر باشد غذای لذیذ تری خواهید داشت.


 
comment نظرات ()