تجربیات آشپزی من

کشک وبادمجان
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:۳٢ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٧/٢٧
 

 

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

کشک وبادمجان

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان متوسط:6 عدد

پیاز متوسط : 2 عدد

سیر:5 حبه

رب گوجه فرنگی:نصف قاشق غذا خوری

نعنای خشک:یک قاشق غذا خوری

کشک ساییده:2 قاشق غذا خوری پر

نمک وفلفل سیاه :به میزان لازم

گردوخرد شده:4/1 لیوان

زرد چوبه :2/1 قاشق چایخوری

روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه :

ابتدابادمجان ها را پوست کنده وشسته ودر آب ونمک برای مدت نیم ساعت قرا می دهیم تا تلخی اش گرفته شود سپس آنها را از آب خارج کرده وبا آب می شوریم وسپس خوب خشکشان می کنیم وآنها را سرخ می کنیم .

نعنای خشک را هم با مقداری روغن فقط تفت کوتاهی میدهیم چرا که نعنا به سرعت می سوزد وتلخ می شود.

پیاز ها را نیزبه صورت خلال در آورده وبا روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود و در مرحله آخر سرخ کردن به آن زرد چوبه نیز اضافه می کنیم سپس سیر های خلال را نیز جدا سرخ می کنیم ولی نباید زیاد سرخ شود چرا که سیر طعم تلخی به خود می گیرد.پیاز ها وسیر ها را نصف می کنیم ونصفش را روی بادمجان ها در ماهیتابه ای در دار می ریزیم و2 لیوان آب هم رویشان می ریزیم وبا فلفل ورب  وگردو های خرد شده می گذاریم بپزد برای کشک وبادمجان ، بادمجان ها باید خوب پخته شوند .

از طرف دیگر 2قاشق کشک را با مقداری آب می گذاریم بپزد وسپس وقتی که برای چند دقیقه ای جوشید آن را از روی اجاق بر می داریم .

بادمجان های آماده را در ظرف می کشیم وبا کشک ونعنا داغ وسیر وپیاز تزیین می کنیم.

 


 
comment نظرات ()