تجربیات آشپزی من

ساندویچ مرغ وقارچ
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٠۱ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۳/٩
 

باسلاملبخند

 

اولین مطلبم را با یک دستور غذایی خوشمزه شروع می کنم لبخند

 

هنوز رویش اسمی نگذاشته ام ولی شاید غذایی شبیه کباب ترکی باشد

 

مواد لازم برای 4 نفر

سینه یا هرجای مرغ حتی گوشت گردن ولی پخته یک بشقاب میوه خوری نه خیلی پر 

کنسرو ذرت نصف قوطی بدون آب

یک عدد فلفل دلمه ای

سوسیس دو عدد

قارچ یک بسته کوچک حدود6 عدد قارچ

آویشن /فلفل سیاه /نمک /سرکه

 

طرز تهیه:

 

ابتدا گوشت های مرغ را به تکه های کوچک نه خیلی ریز تبدیل می کنیم سپس در کمی روغن

 

مایع تفت میدهیم کمی نه خیلی زیاد.سپس گوشت هارا در ماهی تابه ای بزرگتر می ریزیم البته

 

روغن گوشت ها را در ماهیتابه باقی می گذاریم سپس سوسیس  ها را به صورت حلقه ای نه

 

 خیلی نازک در روغن سرخ می کنیم این هم فقط در حد سرخ کردن سپس سوسیس ها را نیز

 

 بدون روغن در ماهیتابه شماره 2 میریزیم سپس قارچ هارا به قطعاتی کو چکتر ریز می کنیم

 

ودر روغن سرخ می کنیم سرخ کردن قارچ زمان بیشتری می برد زیرا باید آب آن تبخیر شود

 

 سپس قارچ هارا نیز درماهیتابه دوم میریزیم  سپس ذزت هارا در ماهیتابه ریخته  وآن هارا

 

به مدت بیشتری سرخ می کنیم سپس سه قاشق سرکه به داخل مواد میریزیم ویک قاشق مربا

 

خوری آویشن ونصف قاشق مربا خوری فلفل سیاه وسر قاشق مربا خوری نمک داخل آن

 

میریزیم وتفت میدهیم تا آب آن خشک شود سپس این مواد را نیز داخل ماهیتابه دوم میریزیم

 

سپس فلفل دلمه ای را به صورت خلال در می آوریم و با روغن سرخ می کنیم البته نه خیلی

 

 زیاد زیرا خاصیت آن از بین می رود فلفل ها را هم داخل ماهیتابه دوم خالی می کنیم حالا

 

مواد را با هم مخلوط می کنیم غذای خوشمرزه ما آماده است کافیست آن را با نان ساندویچی

 

وخیار شور وگوجه فرنگی وسس مایونز سفید وسس قرمز میل کنید

 

 

نوش جان

 


 
comment نظرات ()