تجربیات آشپزی من

ذرت مکزیکی
نویسنده : نبوی - ساعت ٢:٥٧ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٧/٢۸
 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

ذرت مکزیکی

 

مواد لازم :

 

کنسرو ذرت:250 گرمی

ادویه شامل:آویشن/نمک/فلفل/زیره/نعنا/گلپر

سرکه سفید:3 قاشق غذاخوری

کره25 گرم همراه کمی روغن مایع

 

 

ابتدا کنسرو را در صافی می ریزیم وبا کره وکمی روغن مایع سرخ می کنیم وقتی دیگر آب نداشت ادویه جات را به آن اضافه می کنیم وسپس نعنا وسرکه سفید وباز هم تفت میدهیم تا سرکه هم تبخیر شود .

ذرت مکزیکی را میتوان با سس مایونز میل کرد.

البته خالی هم خوشمزه است.

 

در ضمن از ذرت منجمد هم میتوانید استفاده کنید.


 
comment نظرات ()