تجربیات آشپزی من

پیراشکی گوشت
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:۱۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٩/٩
 

 

 

 

پیراشکی گوشت

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده:250 گرم

سوسیس کوکتل:4 عدد

پیاز بزرگ :یک عدد

رب گوجه فرنگی 5/1 قاشق غذا خوری

زرشک :5 قاشق غذا خوری

فلفل سیاه:3 قاشق چایخوری

زرد چوبه:2 قاشق چایخوری

نمک:مقدار خیلی کم

گردو خرد شده:4/1 پیمانه

خمیر سفید نانوایی:2 عدد

روغن :زیاد

سرکه:نصف استکان

ابتدا پیاز خرد شده را با مقداری روغن سرخ می کنیم سپس ادویه ها

را به آن می زنیم وگوشت را با آن همراه با سوسیس های نگینی خرد

شده را، سرخ می کنیم سپس رب و سرکه را به آن می افزاییم و پس

از آن زرشک و گردو رابه آن اضافه می کنیم .مواد داخل پیراشکی آماده

است.

خمیر را بر می داریم وچون خمیر شل است آن را با آرد مخلوط می کنیم

 وخوب ورز می دهیم وقتی خمیر دیگر به دست نچسبید گلوله کوچکی

از آن به اندازه یک نارنگی بر می داریم و آن را با دست یا وردنه صاف می

کنیم سپس از مواد آماده شده  داخل آن می ریزیم و دو طرف خمیر را

به هم می آوریم وبا دو انگشت محکم می کنیم تا از هم باز نشودولبه

آن را پیچ می دهیم ودر مقدار زیادی روغن داغ شده سرخ می کنیم.

البته اگر در سرخ کن سرخ شود نتیجه بهتری خواهد داشت.

نکته ها:

1-می توانید داخل پیراشکی از قارچ سرخ شده وتخم مرغ پخته وفلفل

دلمه ای نیز استفاده کنید.

2-اگر گوشت چرخ کرده کمتری دارید می توانید از سویای خیس شده

چرخ شده استفاده کنید.

3- توجه داشته باشید هر ماده ای را که برای داخل آن استفاده می

کنید نباید شل باشد وروغن زیاد داشته باشد.

4-اگر هنگام پهن کردن خمیر،خیلی به دست می چسبید ،باید آنقدر آن

 را روی آرد پهن کرد.

5-اگر خمیر در دسترس نداشتید می توانید با دستور زیر خمیر

درست کنید.

آرد سفید:یک کیلو

ماست:4 قاشق غذا خوری

کره:100 گرم

شیر :500 گرم

خمیر مایه:یک قاشق مربا خوری که درکمی آب ولرم خیس می کنیم

تخم مرغ :2 عدد

تمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید وبه مدت 2 ساعت در داخل کیسه

نایلونی ودر جای گرم قرار دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.

 

 


 
comment نظرات ()