تجربیات آشپزی من

ماهی شکم پر 1 و2
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٢:٠۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/٢/۱۳
 

 

ماهی شکم پر

 

 

مواد لازم برای روی ماهی:

 

 

ماهی قزل آلاکوچک:2عدد

 

 

رز ماری:2 شاخه اگر تازه بود

 

 

لیموترش:چند حلقه نازک

 

 

روغن زیتون یا مایع:2 قاشق غذاخوری

 

 

 

مواد لازم برای سس داخل شکم ماهی

 

خیار شور رنده شده:2قاشق مربا خوری

 

 

سیر :2 حبه پوره شده

 

 

برگ بو:یک عدد

 

 

روغن زیتون یا مایع:یک قاشق غذا خوری

 

 

فلفل سیاه :به مقدار دلخواه

 

 

آب لیمو ترش :یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

ابتدامواد سس داخل شکم را با هم مخلوط می کنیم وبه داخل شکم

 

 

ماهی ا می زنیم سپس روی پوست ماهی را شیار هایی ایجاد می

 

 

 کنیم تا ماهی پخت بهتری داشته باشد سپس رز ماری وروغن زیتون را

 

 

 روی ماهی ها میریزیم وداخل سینی فر میگذاریم ورویش را فویل می

 

 

 کشیم وداخل فر به مدت30 دقیقه با درجه حرارت 200 درجه در طبقه

 

 

وسط فر می پزیم .بعد از این زمان پخت میتوان فویل را برداشت ودوباره

 

 

ماهی را داخل فر قرار دهیم تا رویش رنگ طلایی رنگی پیدا کند.

 

 

برای سرو ماهی وبرای تزیین آن میتوان از لیموترش قاچ شده وخلال

 

 

 سیب زمینی وزرشک همرا با برنج زعفرانی استفاده کرد.

 

 

البته تزیین سلیقه ایست.

 

نکته ها:

 

 

 

1-اگر رز ماری تازه در دسترس نداشتی می توانید از رز ماری خشک

 

 

شده به مقدار نصف قاشق چایخوری استفاده کنید.

 

 

2-برای زیبا تر شدن ماهی به مخلوط مواد گفته شده برای روی ماهی

 

 

میتوان مقدار کمی زعفران به آن اضافه کرد.

 

 

3- برای ترشی داخل شکم کاهی می توان از سرکه به جای آبلیمو

 

 

استفاده کرد.

 

 

4- مدت ودرجه داخل فر بستگی به فر منزل شما دارد چرا که انواع فر

 

 

مختلف است مواظب باشید ماهی نسوزد.

 

5-ماهی های بزرگتر به زمان پخت بیشتری نیاز دارند.

 

 

۶- منظور از پوره سیر سیر له شده یا بارنده پوره ای رنده شده است.

 

 

نکته

 

دستور شماره 2 برای داخل شکم ماهی

 

مواد لازم:

 

زرشک 2 قاشق غذا خوری

 

سیر له شده   یک حبه

 

گردوی خرد شده  2 قاشق غذا خوری

 

رز ماری  سر قاشق چایخوری

 

جعفری خرد شده  یک قاشق غذا خوری

 

نمک وفلفل  مقداری

 

وقتی شکم ماهی را با این مواد پر کردیم می توانیم شکم ماهی را با

 

نخ وسوزن بدوزیم وقبل از سرو آن را باز کنیم

 

  

 

 

 


 
comment نظرات ()