تجربیات آشپزی من

رولت مرغ باسس قارچ
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:۳٧ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۱٠/٧
 

 

 

 

 

 

 

 

رولت گوشت مرغ وسس قارچ (برای 4 نفر)

 

مواد لازم:

 

گوشت مرغ بدون استخوان :500 گرم

 

تخم مرغ آب پز شده وسفت :2 عدد

 

هویج متوسط آب پز شده :یک عدد

 

سیب زمینی کوچک آب پز شده :یک عدد

 

فلفل دلمه ای:یک عدد

 

پیاز متوسط :3 عدد

 

قارچ :200 گرم

 

سس خردل: یک قاشق غذا خوری

 

زنجفیل :یک قاشق چای خوری پر

 

فلفل سیاه :2 قاشق چایخوری

 

آویشن :یک قاشق چایخوری

 

گشنیز وجعفری تازه خرد شده:یک قاشق غذا خوری

 

زرد چوبه :نصف قاشق چای خوری

 

سیر :یک حبه

 

آرد نشاسته ذرت :2 قاشق غذا خوری سر صاف

 

شیر :نصف لیوان

 

خامه  :یک قاشق غذا خوری

 

سرکه :4/1 استکان کوچک

 

نمک: به میزان لازم

 

روغن :برای سرخ کردن

 

آرد سفید :به مقدار کافی

 

پودر نان باگت خشک شده:4 قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه:

 

ابتدا پیاز ها وگوشت ها ویک دانه حبه سیر را در غذا ساز یا یک دو

 

سه  می ریزم

 

 وخوب ورز می دهیم سپس مقداری نمک ویک قاشق چایخوری

 

 فلفل و پودر نان باگت خشک شده وآسیاب شده را درون آن می ریزیم

 

 وخوب ورز می دهیم .

 

برای درست کردن مواد داخل رولت ابتدا دو یا سه عدد قارچ بزرگ را بر

 

میداریم وبه صورت نگینی خرد می کنیم و کمی سر تفت می دهیم به

 

مواد سیب زمینی وهویج وفلفل دلمه ای نگینی خرد شده  را اضافه

 

کرده وآخر سر هم تخم مرغ خرد شده وگشنیز وجعفری را به آن اضافه

 

 کرده وتفت کوتاهی می زنیم به مواد کمی فلفل ونمک می افزا ییم .

 

 

مقداری آرد سفید را روی سینی یا سطح صافی می ریزیم و یک مشت

 

از گوشتها بر می داریم وروی آرد پهن می کنیم تا به جایی نچسبد

 

 مقداری از مواد داخل رولت را درون آن می ریزیم وسپس دو طرف

 

گوشتها را روی هم می خوابانیم به طوری که منفذی ایجاد نشودگوشت

 

 را داخل دست می گیریم وآن را بیضی تو پر می کنیم ودر روغن داغ در

 

ظرف تفلون سرخ می کنیم .باید توجه داشت که تمام اطراف رولت خوب

 

 باید سرخ شود .وقتی رولت ها سرخ شد آنها را داخل ماهیتابه ای می

 

گذاریم ویک لیوان آب هم داخلش می ریزیم  ومی گذاریم روی گاز(با

 

حرارت کم) تا رولت ها خوب پخته شود .

 

 

طرز تهیه سس قارچ :

 

ابتدا قارچ ها را به برش های کوچک در می آوریم ودر روغن سرخ می

 

 کنیم سپس سس خردل /فلفل/زرد چوبه/نمک را به آن می افزاییم

 

وسر تفت کوتاهی می دهیم .آرد نشاسته ذرت را در شیر مخلوط کرده

 

 و وخوب حل می کنیم تا گلوله نشود سپس آن را داخل مواد ریخته

 

وخوب هم می زنیم سپس خامه را نیز به آنها اضافه کرده وآخر سر هم

 

سرکه را به آن می افزاییم.سپس مواد باقیمانده داخل رولت را به آن

 

 می افزاییم وخوب هم می زنیم .اگر احساس کردیم مواد کمی سفت

 

شد میتوان مقداری آب به آن اضافه کرد ودوباره روی گاز گذاشت وهم

 

 زد.

 

رولت ها را داخل ظرف برش زده واز سس قارچ روی آن می ریزیم.تندی

 

وشوری وترشی سس قارچ بستگی به ذایقه شما دارد.

 

نکته:

 

اگر دوست داشته باشید می توانید رولت را با سس کچاب یا سس تند

 

میل کنید.

 


 
comment نظرات ()