تجربیات آشپزی من

ته چین با گوشت ماهیچه
نویسنده : نبوی - ساعت ٥:٢٦ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۱٠/۱٥
 

 Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

 

ته چین گوشت ماهیچه

 

مواد لازم  برای 4 نفر

 

گوشت ماهیچه دست گوساله یا ماهیچه گوسفند ولی بدون

استخوان:500 گرم

برنج  (ترجیحا ) ایرانی:5 پیمانه

پیاز متوسط:2 عدد

زعفران :مقداری

کره:50 گرم

زرشک وخلال پسته برای تزیین:مقداری

ماست: 4/3 لیوان

تخم مرغ :یک عدد

هل وزردچوبه وفلفل سیاه :مقداری

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به قطعات کوچکتری تقسیم می کنیم ولی

 نه به

سپس با یک پیاز خرد شده ومقداری زرد چوبه وفلفل وآب می

 اندازه گوشت خورشتی .

گذاریم آب پز شود منتهی با حرارت کم .

سپس در این فاصله برنج را خیس را با نمک خیس می کنیم.

پیاز دیگر را نیز خلالی کرده وبا روغن سرخ می کنیم

وگوشتها را از آب خارج کرده و با آنها سرخ می کنیم .

سپس در آب گوشت مقداری کره وزعفران می ریزیم ومی

گذاریم آبش غلیظ شود .

 

 از طرف دیگر برنج را به صورت صافی درست می کنیم .

 برای ته دیگ برنج ماست را با تخم مرغ ومقداری زعفران

 ومقداری هل مخلوط می کنیم وخوب به هم می زنیم

سپس دو کفگیر برنج صاف شده را داخل آن می ریزیم

 تا نسبتا البته نه خیلی زیاد، سفت شود .

ته دیگ را که اگردیگ تفلون باشد بهتر است مقداری روغن می

ریزیم ووقتی روغن کمی داغ شد ،مواد را داخل آن می ریزیم

وروی شعله اجاق با حرارت ملایم  ودر بسته می پزیم .

 

تقریبا ده دقیقه زمان لازم است تا ته دیگ پخته شود

سپس مقداری برنج صافی داخل آن می ریزیم وگوشت های

سرخ شده را به آن اضافه میکنیم وبقیه برنج ها را

 

رویش می ریزیم و می گذاریم  و مثل همیشه برنج را دم می

 کنیم.فقط برای ته دیگ زعفرانی بهتر است غذا روی شعله

 

پخش کن وبا حرارت کم دم بکشد.

 

برای سرو غذا از آب های گوشت غلیظ شده وزرشک وزعفران

وخلال پسته می توان استفاده کرد.

 


 
comment نظرات ()