تجربیات آشپزی من

عدس پلو مخصوص با ذرت
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:۱۸ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
 

 

 

عدس پلو مخصوص

 

مواد لازم برای 4 نفر:

عدس:3/2 لیوان

پیاز: یک عدد متوسط

کنسرو ذرت :2 قاشق غذا خوری

گردو:3 عدد خرد شده

گوشت چرخ کرده:150 تا 200 گرم

دارچین:3 قاشق چایخوری پر

فلفل سیاه:یک قاشق چای خوری

زرد چوبه:یک قاشق چایخوری

نمک :به میزان لازم

برنج  دم شده :برای 4 نفر

روغن مایع به میزان لازم

کره :50 گرم

 

طرز تهیه:

ابتدا عدس ها را آب پز می کنیم ووقتی عدس ها پخته شد می گذاریم

آبش به خودش خشک شود .سپس در ظرف دیگری پیاز های خرد شده

 را با روغن سرخ کرده وگوشت چرخ کرده  وادویه جات را داخل آن می

 ریزیم وتفت می دهیم وآخر از همه ذرت وعدس وکره و گردو را به آنها

اضافه می کنیم. وقتی برنج دم شده را در دیس کشیدیم با این مواد

تزیین می کنیم.

 

 


 
comment نظرات ()