تجربیات آشپزی من

شیرینی اسکار (osckar )
نویسنده : نبوی - ساعت ٧:٢۸ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
 

 

 

 

اُ سکار (osckar  )

 

مواد لازم:

 

آرد: یک لیوان

 

کره: 75 گرم

 

 

پودر قند: 4/1 لیوان

 

 

وانیل: 4/1 قاشق چایخوری

 

 

تخم مرغ: یک عدد

 

 

مربای زرشک و پودر پسته :مقداری

 

 

گردوی خرد شده:مقداری

 

طرز تهیه :

 

 

ابتدا کره وپودر قند را با هم مخلوط می کنیم وخوب ورز می

 

 

دهیم .

 

 

سپس وانیل وزرده تخم مرغ را به آن می افزاییم وخوب ورز می دهیم تا

 

 

 جایی که به

 

 

 حالت شلتری در بیاید سپس آرد را کم کم به آن اضافه کرده وخوب ورز

 

 

می دهیم .باید خمیر نرم ولطیفی بدست آید .

 

 

خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته وبه مدت یک تا 2 ساعت در یخچال

 

 

می گذاریم .

 

بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده وگلوله کوچکی از آن بر

 

 

 می داریم

 

 

 وگردش می کنیم وبا انگشتانه یا انگشت کوچک دست کمی وسط

 

 

 گلوله را

 

 

گود می کنیم سپس روی گلوله درست شده را داخل سفیده تخم مرغ

 

 

 

 

 میکنیم وگردوی خرد شده را به روی آن می چسبانیم .سپس آنها را

 

 

 

 

 

 

داخل سینی فر گذاشته و داخل فر در طبقه وسط با درجه حرارت 250

 

 

درجه می پزیم.

 

 

البته مدت پخت این شیرینی بسته به درجه حرارت فر شما دارد .فقط

 

 

باید توجه داشت که وقتی پخته شده که به ته سینی نچسبد .با سر

 

 

چاقو

 

 

شیرینی را جدا کرده و  بعد از سرد شدن روی آن پودر خاکه قند

 

 

 می پاشیم

 

 

 

 

ودر وسط آن پودر پسته وروی آن مربای زرشک می ریزیم.

 

 

نکته  ها

 

1-     مربای زرشک خیلی آسان تهیه می شود فقط کافیست شما

 

 

 یک قاشق زرشک را با مقدار خیلی کم آب وشکر بیشتر روی

 

 

اجاق گاز بپزید تا غلیظ شود .

 

 

.اگر زرشک تازه داشته باشید  شیرینی زیبایی بیشتری پیدا

 

 

می کند.

 

 

2-   این مقدار خمیر برای 35 عدد شیرینی  است    

 


 
comment نظرات ()