تجربیات آشپزی من

پلو با قارچ ومرغ
نویسنده : نبوی - ساعت ٤:۱٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱٢/٢٤
 

 

 

پلو با قارچ ومرغ

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

سینه مرغ پخته شده :یک عدد

 

قارچ تازه نگینی خرد شده:250 گرم

 

برنج :5/2  پیمانه پلو پز

 

ادویه پلویی: یک قاشق مربا خوری

 

کاری :نصف قاشق مربا خوری

 

روغن برای سرخ کردن :مقداری

 

پیاز متوسط :یک عدد

 

زعفران حل شده در آب : مقداری

 

زرشک: 2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

 

ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده وبا روغن تفت می دهیم .

 

سپس قارچ های نگینی خرد شده را با پیاز ها سرخ کرده

 

 وکمی آبلیمو به قارچها اضافه می کنیم تا رنگ قارچ

 

سیاه نشود. سپس  سینه مرغ تکه تکه شده را داخل

 

 مواد می ریزیم .سپس بلافاصله ادویه جات را داخل آن

 

میریزیم.

 

سپس زعفران حل شده در آب را روی مواد می ریزیم و

 آخر از همه زرشک های شسته شده را به مواد اضافه

 

می کنیم.

در حالی که این مواد پخته می شود.برنج خیس شده

 

 با نمک را به صورت صافی درست می کنیم .برای ته

 

دیگ برنج می توانید از سیب زمینی پخته یا نان ویا اگر

 

 مجلسی تر خواستید ته دیگ زعفرانی یا به قولی

 

 مجلسی درست کنید( که دستور پخت آن در ته چین

 

 گوشت قبلا گفته شده).

 

بعد از صاف کردن برنج  وآماده کردن ته دیگ این مواد

 

 را لای برنج به صورت یک طبقه در میان می ریزیم

 

 ومخلوط می کنیم ومی گذاریم برنج دم بکشد.

 

نکته:

 

شما می توانید خلال درشت پسته نیز داخل مواد

 

بریزید چرا که زیبایی خاصی به غذا می دهد .من

 

 خلال در منزل نداشتم وگرنه حتما این کار را می کردم.

 


 
comment نظرات ()