تجربیات آشپزی من

شنیتسل مرغ کنجدی با دور چین مخصوص
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٥٦ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۱/۸
 

شنیتسل مرغ کنجدی با دور چین مخصوص

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

سینه مرغ بزرگ : دو عدد

پیاز  کوچک :یک عدد

فلفل دلمه ای سبز: دوعدد متوسط

قارچ تازه :3 عدد بزرگ

قرص عصاره مرغ: یک عدد

پودر کاری :2 قاشق چایخوری

پودر زیره:یک قاشق چایخوری

خامه :100 گرم

شیر : نصف لیوان

جعفری  خرد شده :مقداری

آرد سفید: تقریبا 5 قاشق غذا خوری

تخم مرغ : 2 عدد

کنجد: تقریبا 6 قاشق غذا خوری

سیر: 4 حبه

روغن زیتون یا مایع  برای سرخ کردن : به مقدار کافی

 

گوجه فرنگی :2 عدد متوسط

نمک وفلفل : به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا سینه مرغ ها را از استخوان جدا کرده و  ابتدا

 

هر سینه را به 4 قسمت وسپس هر قسمت را از

 

 قطر به دو قسمت تقسیم می کنیم .سپس هر

 

 قسمت را چند ضربه ای با بیفتک کوب می زنیم .

 

از طرف دیگر فلفل دلمه ای ها وقارچ ها  وپیاز را

 

به صورت خلال در می آوریم وبا سیر له شده  در

 

 روغن مایع چند دقیقه ای سرخ می کنیم سپس

 

خامه با شیر رقیق شده و پودر کاری وپودر زیره

 

 وعصاره مرغ وفلفل لازم وگوجه فرنگی را داخل

 

مواد مخلوط می کنیم .این مواد فقط حرارت ببینند

 

کافیست .

از طرف دیگر به شنیتسل ها کمی نمک می زنیم 

 

 وابتدا در آرد وسپس در تخم مرغ زده شده

 

می غلتانیم وروی دوطرفش کنجد می پاشیم .

 

 سپس در روغن سرخ می کنیم.

بعد از سرخ کردن در ظرف سرو می کنیم واطرافش

 

را با سس آماده شده تزیین می کنیم و روی آنها

 

 کمی جعفری خرد شده می ریزیم.

 

نکته 1- به جای گوجه فرنگی می توانید از فلفل

 

 دلمه ای قرمز استفاده کنید.

2- اگر در منزل قارچ نداشتید فلفل دلمه را بیشتر کنید.

3- تاکید می کنم که روی شنیتسل ها کنجد بپاشید

 

 ودر کنجد نغلتانید چرا که در صورت غلتاندن

 

کنجدها ی داخل ظرف با تخم مرغ  مخلوط می شود

 

 و کنجد ها به ته ظرف می چسبد.

4- شما می توانید به جای عصاره مرغ از 400 گرم

 

 آب مرغ استفاده کنید .در این صورت باید به مواد

 

 در حال سرخ شدن کمی نمک هم اضافه کنید .

 

( عصاره مرغ خودش نمک دارد)


 
comment نظرات ()