تجربیات آشپزی من

مرغ لقمه چوبی
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:٤٩ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۱/٢۳
 

مرغ لقمه چوبی

مواد لازم برای 4 نفر:

سینه مرغ بدون استخوان :دو عدد

پیاز :دو عدد متوسط

زعفران :مقداری

آبلیمو وسرکه سفید :مقداری

فلفل دلمه ای قرمز وسبز :از هر کدام یک

 عدد متوسط

روغن برای سرخ کردن

نمک

چوب کباب حسینی:حدودا:20 عدد

 

طرز تهیه:

ابتدا مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم ودو یا سه ساعت قبل از پخت آنها را در مخلوطی از پیاز وآبلیمو وسرکه وزعفران قرار می دهیم .لازم نیست زعفرانش زیاد باشد همین که بوی مرغ عوض شود کافیست.

از طرفی فلفل دلمه ای ها را به صورت مستطیل 2 سانت در 4 سانت برش زده و آماده می کنیم.

مرغ های آماده شده را داخل سیخ می کنیم وبه صورتی داخل سیخ قرار می دهیم که یک تکه فلفل دلمه ای در وسط دو تکه مرغ قرار بگیرد .سپس کمی نمک روی مرغ های آماده شده می پاشیم.

پس از آماده شدن آنها را در روغن در ماهیتابه تفلون یا چدنی بزرگ که به اندازه طول سیخ ها باشد، سرخ می کنیم.فقط توجه داشته باشید که حرارت زیر ظرف ملایم باشد وظرف حتما درب داشته باشد .چرا که مرغ هنگام سرخ کردن ممکن است اجاق شما را کثیف کند وبه اصطلاح روغنش بپرد.

این غذا را میتوان با برنج یا نان استفاده کرد.


 
comment نظرات ()