تجربیات آشپزی من

رولت بادمجان
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:٤۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/٢/۱۸
 

رولت بادمجان

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 200 گرم

بادمجان :4 عدد متوسط

پیاز متوسط:1 عدد

نمک وفلفل :مقداری

پودر جوز هندی:یک قاشق مربا خوری

گوجه فرنگی :چند عدد

فلفل دلمه ای:سبز وزرد مقداری

سیر :2 حبه

جعفری خرد شده:2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان ها را پوست کرده وشسته ونمک می

زنیم .بعد از چند ساعت که تلخی بادمجان ها گرفته شد

آنها را دومرتبه می شرییم وخشک می کنیم وسپس

 برش طولی زده و سرخ می کنیم.

از طرف دیگر گوشت را با پیازوسیر رنده شده ونصفی از

 جوز هندی ومقداری نمک وفلفل وجعفری مخلوط کرده

وبه صورت بیضی های کوچک یا گلوله های کوچکی در

 آورده ویکی از برش های بادمجان را برداشته ودور هر

 کدام از این گوشت های آماده می پیچیم .

رولت بادمجان

ظرف پیرکسی نسوز را آماده کرده وکف ظرف را با گوجه

فرنگی های برش خورده پر می کنیم سپس رولت های

بادمجان های آماده را روی آنها می چینیم سپس فلفل

 دلمه ای های برش زده وبقیه جوز هندی ومقداری فلفل

 را روی آنها می ریزیم ونصف لیوان هم آب روی مواد می

 ریزیم ، روی ظرف را فویل کشیده رویش چند سوراخ

 ایجاد کرده، داخل فر با درجه دویست می گذاریم تا پخته

 شوند.وقتی غذا پخته شد باید آبش تقریبا تبخیر شده

باشد .

البته روی اجاق گاز هم می توان با حرارت ملایم این

 غذا را پخت.

این غذا رامی توان هم با برنج وهم بدون برنج سرو کرد.


 
comment نظرات ()