تجربیات آشپزی من

خورشت قیمه ی مشهدی
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٤۱ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۳/٥
 

 

خورش قیمه ی مشهدی


 

 

 

مواد لازم:

گوشت خورشتی:400 تا 500 گرم

لپه:یک لیوان یعنی تقریبا 225 تا 250 گرم

روغن مایع سرخ کردنی :نصف پیمانه

پیاز خلال شده :250 تا 300 گرم

لیمو عمانی :5 عدد

زرد چوبه :یک قاشق  چایخوری

فلفل سیاه سایید شده:یک  قاشق مربا خوری

رب گوجه فرنگی : دو ونیم قاشق غذا خوری

محلول زعفران :نصف پیمانه

 پودرجوز هندی:یک قاشق چایخوری

زنجفیل:نصف قاشق چایخوری

هل سبز ساییده شده:نصف قاشق چایخوری

دارچین :یک قاشق چایخوری

گلاب :یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه :

ابتدا پیاز ها را با روغن سرخ می کنیم وقتی پیاز ها

 تقریبا طلایی شد ،  لپه های شسته شده وآب گرفته

شده را به مواد اضافه کرده وسرخ می کنیم کمی مانده تا

طلایی شود که گوشت های خرد شده را نیز به آن

 اضافه کرده وسرخ می کنیم سپس تمام ادویه جات

را غیر از هل ومحلول زعفران وگلاب ،اضافه کرده وبا

 مواد سرخ می کنیم سپس رب را نیز به مواد اضافه

 کرده وسرخ می کنیم و بالاخره مغز لیموعمانی ها

 را خارج کرده ،با محلول زعفران وهل به مواد اضافه

می کنیم وسپس روی مواد به اندازه ای که آب روی

 مواد را بگیرد ،آب می کنیم وروی شعله پخش کن

 می گذاریم تا دو سه ساعتی قیمه با حرارت خیلی

 ملایم بپزد وبه اصطلاح جا بیفتد .قبل از سروکردن قیمه در

صورت تمایل گلاب و مقداری نمک را نیز به مواد اضافه

می کنیم .

 

روی قیمه را با خلال سیب زمینی تزیین می کنیم.

این خورشت برای 5 الی 6 نفر کافیست.

 


 
comment نظرات ()