تجربیات آشپزی من

با قلا پلو با گوشت
نویسنده : نبوی - ساعت ٤:٥٠ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/۳/٦
 

با قلا پلو با گوشت

گوشت ماهیچه گوسفند  بدون استخوان :400 گرم یا

گوشت مرغ 5یا 6 تکه بزرگ

پیاز :یک عدد متوسط

باقلای سبز پوست کرده شده وبه صورت خلال در

 آمده: 2لیوان

شوید تازه: یک ونیم لیوان

سیر: دو حبه

برنج :4 پیمانه پلو پز

زعفران: مقداری

کره:50 گرم

نمک وفلفل سیاه وزرد چوبه :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا گوشت های تکه شده را با پیاز  و فلفل وسیر می

گذاریم بپزد .وقتی خوب پخته شد کره را به آن اضافه

کرده ومی گذاریم با درب باز بجوشد تا به اندازه یک پیمانه

آب برایش باقی بماند .گوشت ها را خارج کرده وبا

 مقداری روغن کمی تفت می دهیم .کمی هم نمک به آن

اضافه می کنیم تا خوشمزه تر شود.سپس این گوشت

ها را داخل آب گوشت های باقیمانه می ریزیم  وکمی

هم زعفران روی آن می ریزیم وکمی می گذاریم

بجوشد .

سپس باقالی ها را آب پز یا بخار پز می کنیم البته باید

توجه داشت که نگذاریم باقالی ها له شوند بلکه یک زمان

 پخت کوتاه هم برایشان کافیست وتا هنوز خوب پخته

نشده کمی نمک به آن زده و آن را در صافی می ریزیم .

از طرف دیگر برنج خیس کرده با نمک را به صورت صافی

درست کرده وقبل از صاف کردن برنج باقالی ها را بدون

آب داخل برنج در حال جوش می ریزیم وبلافاصله برنج را

صاف می کنیم .اگر می خواهید برنج رنگی تری داشته

 باشید می توانید کمی از شوید ها را داخل برنج در حال

جوشیدن بریزید.

ته قابلمه را می توان سیب زمینی ویا ته دیگ زعفرانی

 ویا نان معمولی درست کرد .سپس روی آنها  یک طبقه

 برنج مخلوط با باقالی وکمی شوید روی آن پاشیده .این

 کار را در دوسه مرحله تکرار می کنیم  تا برنج ها تمام

شود.سپس  برنج را دم می کنیم .

بعد از آماده شدن برنج ها کمی محلول زعفران با کمی

 برنج مخلوط کرده وروی بنج های در دیس کشیده شده

 می ریزیم وهمچنین از آب های گوشت مخلوط با کره نیز

روی مواد می ریزیم تا غذا از حالت خشکی خارج

شود .گوشت ها را هم می توان دور غذا دورچین ویا لای

برنج گذاشت.

 

 

نکته :

شما می توانید به جای گوشت گوسفند از مرغ یا 

بوقلمون استفاده کنید

نکته دیگر اینکه شما می توانید از شوید فریز شده وخرد

شده ویا شوید خشک شده استفاده کنید .البته هر چیز

 تازه اش خوشمزه تر است.

دیگر اینکه برای باقلا هم می توانید از باقلای فریز شده

ویا خشک استفاده کنید .فقط باقلای خشک را باید چندین

ساعت قبل در آب خیس کرده وزمان پخت بیشتری می

برد.


 
comment نظرات ()