تجربیات آشپزی من

برگر گوشت وکالباس (کوردن بلو گوشت چرخ کرده)
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٠:٥٤ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۳/۱٧
 

برگر گوشت وکالباس

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده:400 گرم

پیاز متوسط یا کوچک : 2 عدد

نمک :به میزان لازم

فلفل:یک قاشق چایخوری

پودر سوخاری :به میزان لازم

کالباس کوچک :14 عدد

پنیر گودا :چند عدد برش نازک

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم وخوب ورز

 می دهیم .سپس نمک وفلفل را به آن اضافه کرده وآنها را به

صورت دایره یا کتلت دایره ای در می آوریم .فقط باید توجه

 داشت که بزرگی آن کمی بزرگتر از کالباس کوچک ما

باشد .وقتی روی گوشت را صاف کردیم یک لایه کالباس

 ورویش یک یا چند ورقه پنیر گودا وروی آن یک کالباس دیگر

 می گذاریم ورویش را به اندازه مقدار گوشت قبلی

 می گذاریم تا مواد داخل آن دیده نشود و لای آن باز نباشد

 وترکی نداشته باشد .سپس گوشت آماده شده را در پودر

 سوخاری می گذاریم ودر روغن داغ  در ظرف تفلون سرخ

می کنیم.

 

نکته ها:

1-اگر موقع درست کردن وصاف کردن  گوشت ها ، گوشت

به دست چسبید ،کمی دست را مرطوب می کنیم

2- اگر دیدید موقع سرخ کردن خیلی برگر از هم باز شده

 می توانید بعد از پودر سوخاری آن را در تخم مرغ زده شده

بگذارید تا ترک هایش با آن پر شود .

البته بدون تخم مرغ خوشمزه تر می شود وظاهر بهتری را

 هم پیدا می کند

3- این غذا را می توانید با نان همبرگر نوش جان کنید.

 


 
comment نظرات ()