تجربیات آشپزی من

مربای توت فرنگی
نویسنده : نبوی - ساعت ٥:٠٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۳/۱٦
 

 

توت فرنگی: نگهداری توت فرنگی تازه  اگر جنس خیلی خوب هم باشد بیشتر از 4روز

 

یا 5  روز محال است .

برای همین قبل از اینکه توت فرنگی ها از مرحله قابل خوردن خارج شوند برگ سبز آن را

 

بکنید   وبا مقداری آب وشکر مخلوط کنید وبگذارید روی اجاق با حرارت ملایم بپزد  آن را

 

مزه کنید اگر شیرینی اش کم بود مقدار کمی شکر به آن اضافه کنید  و همان طور که داغ است

 

داخل شیشه مربا بریزید و درب آن را محکم ببندید  وبعد از سرد شدن شیشه آن را داخل

 

یخچال به مدت طولانی تری نگه دارید  به این روش داغ در داخل شیشه ریختن کنسرو کردن

 

می گویند.

 

راستی یک نکته : اگر می خواهید مارمالاد درست کنید بگذارید توت فرنگی ها مدت بیشتری

 

بپزد فقط مواظب باشید تا مارمالاد ته نگیرد.قلب

مطلب دوم اینکه شما می توانید پس از اینکه توت فرنگی ها را شستید برگ سبز آن را جدا

کنید و در وعده های کوچکتر تقسیم کنید وداخل پاکت فریزر داخل فریزر نگهداری کنید تا در

فصل زمستان بتوانید با کمی شکر آن را بپزید ومربای تازه داشته با شیدقلب


 
comment نظرات ()