تجربیات آشپزی من

برنج با مخلوط قارچ و قلقلی
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:٢٥ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۳/٢٦
 

پلو با قارچ و قلقلی

مواد لازم :

برنج :4 پیمانه

قارچ :300 گرم

گوشت چرخ کرده :250 گرم

پیاز متوسط: یک عدد

زعفران :مقداری

پسته خلال شده :3 قاشق غذا خوری

زرشک :3 قاشق غذا خوری

نمک :مقداری

کره :50 گرم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را با مقداری نمک خیس کرده و به صورت صافی

درست می کنیم ودر فاصله ای که برنج دم می کشد

 مواد روی برنج را آماده می کنیم .

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ومقداری نمک

مخلوط کرده وبه صورت قلقلی در می آوریم و می گذاریم

 با مقدار کمی آب روی حرارت ملایم بپزد .سپس قارچ های

 برش زده را نیز به مخلوط اضافه کرده ومی گذاریم با

گوشتها کمی بپزد ولی له نشود وحالت خودش را از دست

 ندهد .سپس مقداری زعفران ساییده شده به مخلوط اضافه

کرده ومقدار کمی نمک هم به آن اضافه می کنیم وبا در

 باز می گذاریم تقریبا آبش تبخیر شود .سپس خلال پسته

وزرشک وکره را به آن اضافه کرده وقتی برنج آماده شد

 ودر دیس کشیدیم ،روی آن را با این مواد تزیین می کنیم .


 
comment نظرات ()