تجربیات آشپزی من

کباب حسینی با ماهیچه
نویسنده : نبوی - ساعت ٢:٤٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/٦/٤
 

مواد لازم


گوشت ماهیچه :300 گرم 

فلفل دلمه ای :یک عدد متوسط

گوجه فرنگی:دو عدد متوسط

پیاز :یک عدد بزرگ

فلفل سیاه :یک قاشق چایخوری

پودر کاری :یک قاشق چایخوری

سیخ چوبی حدود 20 عدد

طرزتهیه:

ابتدا ماهیچه ها را به عرض 2 سانت وطول 10 سانت

 برش زده و آنها را از طول به سیخ می کشیم .

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 قابلمه ای که طول سیخها در آن جا شود یک ردیف

پیاز حلقه کرده ویک ردیف گوجه حلقه شده وچند 

حلقه فلفل دلمه ای می ریزیم ورویش گوشتهای

به سیخ کشیده شده .این کار را چند بار تکرار 

می کنیم تا گوشت ها تمام شود .سپس ادویه ها

 را به آن اضافه کرده وبا یک لیوان آب روی حرارت

 شعله پخش کن می گذاریم به آرامی با درب قابلمه

 بسته بپزد .پس از دو تا دوساعت ونیم غذای ما آماده

 است .قبل از سرو به غذا مقداری نمک وآبلیمو اضافه

کرده وسرو می کنیم

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

شما می توانید اگر طعم سویا سس را دوست دارید

 غذا را با سویا سس میل نمایید

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com


 
comment نظرات ()