تجربیات آشپزی من

گراتن قارچ ومرغ
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٤۸ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/٦/٢٢
 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

گراتن قارچ ومرغ

 

مواد لازم:

تخم مرغ دو عدد

سینه مرغ یک عدد

قارچ 100 گرم

 

فلفل دلمه ای قرمز وسبز :مقداری

ادویه ها شامل:آویشن ،زیره ، نمک،فلفل سیاه :مقداری

آرد سفید: یک قاشق غذا خوری

پنیر پیتزای رنده شده : مقداری

 

طرز تهیه :

 

ابتدا گوشت مرغ را با کمی پیاز وزردچوبه آب پز کرده وبعد

 از پخت آن را به تکه های کوچکتری قسمت می کنیم .

سپس قارچ ها را نیز خرد کرده و در روغن تفت

 می دهیم .گوشت مرغ را هم بعد از اینکه قارچ ها تفت

 خورد وآبش را از دست داد به آن اضافه کرده و فلفل

 دلمه ای های خرد شده وادویه ها را به آن ها اضافه

 کرده و مواد را از روی اجاق برداشته وبا دو عدد تخم مرغ

 مخلوط می کنیم  .سپس آرد را به آن اضافه کرده و در ظرف

 پیرکس  مستطیل شکلی روغن ریخته ومواد خوب مخلوط

 شده را داخل آن می ریزیم وداخل فر با درجه 150 تا 200

درجه در طبقه وسط قرار می دهیم .وقتی غذا پخته شد

 قبل از سرو غذا روی آن پنیر پیتزا ریخته وبرای یکی دو

 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا فقط پنیر به اصطلاح

 ذوب شود وگراتن  شکل ظاهری خوبی پیدا کند .

برای سرو آن را برش زده وسرو می کنیم .

 

نکته :

برای مزه بهتر می توان از پودر سوخاری هم برای داخل آن

 استفاده کرد .

اگر دوست داشتید می توان این غذا را با سس قرمز تند

 ومعمولی نوش جان کرد

 

اگر من می گویم پنیر پیتزا مقداری برای این است که من

 بسته های پنیر پیتزای رنده شده نیم کیلویی خریداری می کنم

 وبا چشم اندازه می کنم تا روی غذا سفید شود .

برای همین اندازه ندارد.

 


 
comment نظرات ()