تجربیات آشپزی من

لقمه چینی
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٢:٥٧ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/٦/۳٠
 

لقمه چینی

مواد لازم برای 15 عدد:

آرد: 250 گرم

آب جوش : به اندازه لازم

روغن مایع :یک قاشق مربا خوری

نمک: کمی

مواد داخل خمیر:

گوشت چرخ کرده :200 گرم

پیاز  یا پیازچه :2 قاشق غذا خوری نگینی خرد شده

گشنیز خورد شده :یک قاشق غذا خوری

سویا سس :2 قاشق غذا خوری

روغن مایع برای تفت دادن مواد :مقداری

کلم خرد شده خیلی ریز: 100 گرم

نمک وفلفل : مقداری

کنجد سفید:2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

آرد ونمک را در کاسه ای می ریزیم وآرام آرام به آن

 آب جوش اضافه می کنیم ودر همان حال با چنگال هم

 بهم می زنیم .آب جوش تا اندازه ای اضافه می کنیم

 که مواد شل نشود وحالت خمیری پیدا کند که بتوان

 با دست ورز داد .

مواد را وقتی سرد شد با دست ورز می دهیم تا خمیر

 یکدستی بدست آید .البته اگر موقع ورز دادن به دست

چسبید کف دست کمی آرد می پاشیم وبعد

 ورز می دهیم .روغن مایع را به خمیر اضافه کرده وباز

 هم ورز می دهیم ومواد را داخل کیسه نایلون به مدت

 یک ساعت می گذاریم در فضای آشپز خانه بماند .در

 این فاصله مواد داخل خمیر را  غیر از سویا سس وکنجد

 سفید ،مخلوط کرده وتفت می دهیم و آخر سر هم

 سویا سس وکنجد را به مواد اضافه  می کنیم .

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

پس از گذشت یک ساعت گلوله کوچکی به اندازه گردو

 از خمیر برداشته وروی آرد باز می کنیم چون خمیر

 فوق العاده نرم ولطیف است. سپس از مواد داخل آن

ریخته وبه صورت پیراشکی می پیچیم وسپس در

 قابلمه ای که در حال جوش است می ریزیم لقمه ها

بعد از یکی دو دقیقه به بالای آب می آیند .

 Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 لقمه هارا روی آب کش می ریزیم وسپس در ماهیتابه در

روغن سرخ می کنیم به  طوری که سعی می کنیم

 یک طرف لقمه ها بیشتر سرخ شود تا شکل زیباتری

 پیدا کند .

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

لقمه ها با سویا سس طعم خوبی پیدا می کند البته

 با سس کچاب هم خوشمزه می شود .

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com


 
comment نظرات ()