تجربیات آشپزی من

سالاد بادمجان
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:۳٦ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/٧/۱٠
 

سالاد بادمجان

سالاد بادمجان

مواد لازم:

بادمجان قلمی:6 عدد

گردوی خرد شده:100 گرم

سیر له شده:2 حبه

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری

روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری

سس مایونز :2 قاشق غذا خوری

خامه یا ماست چکیده :نصف قاشق غذا خوری

 آب لیموترش : مقداری

گوجه فرنگی  خرد شده:یک عدد متوسط

 

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان را شسته وخشک می کنیم وبا پوست

 ورقه ورقه می کنیم .روی بادمجان ها کمی

 نمک زده ومی گذاریم تلخی احتمالی بادمجان ها

 از بین برود .سپس بار دیگر بادمجان ها را شسته

وخوب خشک می کنیم وتمام بادمجان ها را یکجا

 در روغن تفت می دهیم تا آنها نرم شود .با شعله

 کم تقریبا 20 تا 25 دقیقه تفت آنها طول می کشد

 تا نرم شود .البته در طول تفت وپخت درب

ماهیتابه را می گذاریم تا تقریبا با بخار خودش پخته

 شود ..بعد از اینکه بادمجان ها آماده شد می گذاریم

 تا خوب سرد شود سپس آنها را داخل کاسه ای

 می ریزیم وبا گوشت کوب کمی بادمجان ها را

 له می کنیم سپس گردوی خرد شده و

سیر ،فلفل،تخم گشنیز،روغن زیتون،سس مایونز و

خامه را به آن اضافه کرده وخوب بهم می زنیم سپس

 درر مرحله آخر آب لیمو وگوجه فرنگی های خرد

 شده وکمی نمک  را به آن اضافه می کنیم .

در ظرف مورد نظر می ریزیم ورویش را صاف کرده

وبا گردو وگوجه فرنگی تزیین می کنیم .

نکته:

در کنار گردو بای داخل آن می توان از مغز بادام

تازه جوشانده وپوست کنده شده استفاده کرد.

اگر دوست داشتید می توانید به جای سس

مایونز از ماست چکیده یا پنیر خامه ای استفاده کنید.

سالاد بادمجان


 
comment نظرات ()