تجربیات آشپزی من

سوپ دال عدس
نویسنده : نبوی - ساعت ٤:٤٥ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/٧/۱٧
 

سوپ دال عدس

سوپ دال عدس

مواد لازم :

عدس قرمز یا دال عدس:یک لیوان

آب مرغ:4 لیوان

نمک وفلفل: به میزان لازم

پیاز خرد شده:یک لیوان

برگ جعفری خرد شده :2 قاشق غذا خوری

روغن زیتون:دو قاشق غذا خوری

آب لیمو:3 تا 4 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

ابتدا پیاز های خرد شده را در دوقاشق روغن زیتون کمی تفت

 می دهیم تا کمی نرم شود سپس.عدس های شسته شده

 را با آب مرغ به پیاز ها اضافه کرده ومی گذاریم حدود 25

دقیقه بعد از اینکه به جوش آمد بپزد .

 

نیمی از عدس های پخته شده را در مخلوط کن به شکل

 پوره در می آوریم ومجددا به قابلمه اضافه می کنیم .

رب را هم به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم غذا طعم رب

 بگیرد وخوش رنگ شود .قبل از سرو جعفری ونمک وفلفل

 وآب لیمو  را به قابلمه اضافه کرده و غذا را سرو می کنیم .

 

در عین سادگی غذای خیلی سالم وخوشمزه ای است .

نوش جان

 


 
comment نظرات ()