تجربیات آشپزی من

کاسترول خمیری مرغ وبروکلی
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٤٢ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۸/٢٢
 

کاسترول خمیری مرغ وبروکلی

مواد لازم برای خمیر:

روغن یا کره آب کرده :نصف لیوان

آرد :حدود 3 پیمانه

شیر یا آب ولرم :یک لیوان

نمک:مقداری

پکینگ پودر :یک قاشق مربا خوری

شکر:یک قاشق سوپخوری

مواد لازم برای داخل خمیر:

پیاز متوسط :یک عدد

گوشت چرخ کرده :100 گرم

قارچ :6 عدد متوسط

کلم بروکلی:یک لیوان خرد شده

گوجه فرنگی :نصف لیوان خرد شده

مرغ پخته شده :نصف سینه مرغ خرد شده

پنیر پیتزا :200 گرم

سیر :یک تا دو حبه خرد شده

نمک ،فلفل ، زرد چوبه وزیره :به میزان لازم

زرده تخم مرغ :یک عدد

 

طرز تهیه خمیر :

ابتدا شیر یا آب ،شکر ونمک وروغن آب کرده را با هم

مخلوط کرده وپکینگ پودر وسپس آرد را کم کم به آن

اضافه می کنیم .وقتی خوب ورز داده شد   داخل

نایلون می کنیم ومی گذاریم یک ساعت یا بیشتر بماند .

برای تهیه داخل خمیر ابتدا پیاز های خرد شده را در مقدار

کمی روغن تفت می دهیم سپس گوشت چرخ کرده وادویه جات

 را با آنها تفت می دهیم .مرغ را از قبل پخته وبه تکه های

کوچکتر تقسیم می کنیم .کلم بروکلی ها را با مقداری نمک

 چند دقیقه ای می جوشانیم .همه مواد را غیر از پنیر پیتزا

مخلوط می کنیم .

وقتی خمیر آماده شد فر را روشن کرده  وخمیر را به

 دوقسمت تقسیم می کنیم وخمیر را با وردنه روی

 آرد پهن می کنیم.سپس لیست فر را برداشته وکمی چربش

 می کنیم وخمیر پهن شده را روی لیست پهن می کنیم .

ابتدا از پنیر پیتزا روی خمیر میریزیم وسپس از  مواد

روی آن می ریزیم .فقط توجه داشته باشید که تا لبه

خمیر یکی دوسانتی فاصله داشته باشد .

در مرحله بعد باز هم از پنیر پیتزا روی آن می ریزیم وقسمت دوم

خمیر را پهن می کنیم و روی مواد  می کشیم .چون لب خمیر

روی هم نمی چسبد می توان  اطراف خمیر را پیچی داد تا خمیر

 از هم باز نشود یا دست را کمی مرطوب کرد .

سپس دور خمیر را داخل لیست با خمیر بر می بریم واز

 اضافه های آن روی خمیر را به سلیقه خود تزیین می کنیم .

سپس زرده تخم مرغ را با قلمو روی آن می مالیم .با چاقو چند

 جای خمیر را شکاف سطحی می دهیم تا خمیر در زمان پخت

 ترک نخورد  وغذا را داخل فر به مدت 40 دقیقه یا کمتر با حرارت

 350 درجه می پزیم .البته باز هم می گویم به این زمان گفته

 شده ودرجه حرارت گفته شده اعتماد نکنید چرا که فر ها

ودر جه حرارت ها مختلف است .

با این خمیر میتوان پیتزا هم درست کرد .به این ترتیب که

  داخل ظرف پیتزا را چرب کرده واز همین مواد  داخل خمیر

 روی خمیر میریزیم وداخل فر قرار می دهیم وموقع سرو هم

 پنیر پیتزا رویش می ریزیم.  


 
comment نظرات ()