تجربیات آشپزی من

سوپ چغندر
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٠٧ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/٩/٩
 

 

سوپ چغندر

مواد لازم:

چغندر رنده شده : یک لیوان

روغن مایع :3 تا 4 قاشق سوپ خوری

هویج رنده شده:نصف لیوان

سیب زمینی رنده شده :نصف لیوان

قرص عصاره مرغ :یک عدد

سرکه :2 قاشق سوپ خوری

ماکارونی فرمی برنجی یا آلفابت  : 4 قاشق غذا خوری

خامه :مقداری

فلفل :به میزان لازم

آب :به میزان لازم

آرد سفید یا ذرت :یک قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

ابتدا چغندر های رنده شده را در قابلمه مناسب با روغن مایع

 

تفت می دهیم سپس به ترتیب هویج وسیب زمینی وسرکه

 را اضافه کرده وبعد عصاره مرغ وفلفل را با  مقداری آب اضافه

 کرده می گذاریم مواد بجوشد و با شعله کم مواد پخته شود .

در مرحله آخر هم ماکارونی ها را به مواد اضافه کرده و

می گذاریم سوپ جا بیفتد .در مرحله آخر برای اینکه سوپ

 کمی غلیظ تر شود آرد را در مقداری آب حل کرده وداخل

 سوپ می ریزیم .بعد از سرو غذا می توان روی آن بنا به

 دلخواه خود مقداری خامه یا ماست چکیده یا ماست ساده

 ریخت .استفاده از جعفری اختیاریست .

 

این سوپ تقریبا یک ونیم ساعت پختش بیشتر طول

 نمی کشد وفوق العاده خوشمزه است .

به جای ماکارونی ریز می توان از رشته سوپی نیز استفاده

 کرد .

 


 
comment نظرات ()