تجربیات آشپزی من

میگوی پفکی
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٢۳ ‎ب.ظ روز ۱۳۸٩/٩/٢٢
 

 

میگوی پفکی

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

مواد لازم :

 30 عدد میگوی تمیز شده

تخم مرغ :یک عدد

آرد سفید :به میزان لازم

پودر گشنیز :نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه :یک قاشق چای خوری سر صاف

پکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری

شیر :یک استکان کوچک

پودر کاری:یک چهارم قاشق چایخوری

نمک: به میزان لازم

روغن مایع سرخ کردنی: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدامیگو های تمیز شده را خوب میشوییم .باید توجه

 

داشت با این که میگوهای بیرون بسته بندی وتمیز

 است ولی قبل از شستن آنها باید رگ سیاه پشت

 میگو را نیز با چاقو با برش کوچکی در آورد .سپس

 میگو ها را خوب شسته و داخل تنظیف خشک

می کنیم .از طرف دیگر تمام مواد گفته شده غیر از

 روغن ومیگو را با هم مخلوط کرده ومایع یا خمیر

 نسبتا غلیظی بدست می آید .که این مواد نباید

 شل یا خیلی سفت باشد برای جبران  شل شدن

 میتوان از آرد وبرای جبران سفتی می توان از مقدار

 کمی شیر استفاده کرد .مواد را برای حدود یک ربع

 داخل یخچال می گذاریم . از داخل یخچال خارج کرده

 ومیگو ها را داخل آن می ریزیم وخوب مواد باید به

 میگوها آغشته شود .سپس روغن را داخل کاسه

 یا سرخ کن که حجم بیشتری روغن به خود بگیرد

را داغ کرده ومیگو ها را داخل آن سرخ می کنیم .

 

میگو ها را بنا به سلیقه می توان با انواع سسها میل

 کرد .

نوش جان


 
comment نظرات ()