تجربیات آشپزی من

سوپ گل کلم با مرغ
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٤٩ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۱٠/۱٦
 

 

 سوپ گل کلم

مواد لازم:برای 3 نفر

گل کلم خرد شده:یک ونیم لیوان

آب مرغ :یک ونیم لیوان

پیاز یا پیازچه خرد شده :2 قاشق غذا خوری

شیر :یک ونیم لیوان

کنسرو ذرت  دانه نشده :دو عدد

سبزی شامل ساقه پیازچه وجعفری (خرد شده): 2 قاشق

                                                               غذا خوری

آرد :2 قاشق غذا خوری

مرغ خرد شده وپخته شده :نصف لیوان

فلفل ونمک :مقداری

کره :25 گرم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز ها را با کمی کره تفت داده تا نرم شود سپس گل کلم ها

را با مقداری آب می  گذاریم تاکمی بپزد .

سپس آب مرغ را به آن اضافه کرده وکم کم شیر وذرت های

 حلقه شده را به آن همراه با فلفل اضافه می کنیم .

 کمی که جوشید ومواد پخته شد تکه های مرغ ودوقاشق آرد

حل شده در آب را نیز به مواد اضافه کرده ومی گذاریم کمی

 غلیظ شود .

سپس به سوپ نمک زده وسبزی خرد شده را به آن اضافه کرده

وسرو می کنیم .

 

 

××××××××××××××××

 داخل سوپ می توان قارچ وکلم برکلی هم استفاده کرد .

درصورت استفاده این مواد کمی زیره سیاه هم به سوپ اضافه

 شود .

 


 
comment نظرات ()