تجربیات آشپزی من

کیک ساده با یک دستور قدیمی
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:٤٢ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۱۱/۳
 

مواد لازم :

تخم مرغ :4 عدد

شکر :یک وسه چهارم لیوان

آرد :3 لیوان

روغن آب کرده :سه چهارم لیوان

پکینگ پودر :دو قاشق مربا خوری پر

وانیل :سر قاشق چایخوری

شیر :یک  ونیم لیوان

طرز تهیه :

قبل از شروع فر را در درجه 180 روشن کرده تا آماده پخت شود

ابتدا روغن را با شکر خوب زده  تا حدی که حالت نسبتا پفی

 پیدا کند .از طرف دیگر زرده وسفیده را از هم جدا کرده و

پکینگ پودر را با زرده خوب می زینیم تا این هم تقریبا پف

 کند .سپس مخلوط زرده را به مواد قبلی اضافه کرده وانیل

 را به آن اضافه می کنیم .شیر را کم کم به مواد اضافه کرده

وهم میزینیم سپس آرد را کم کم در داخل مواد الک کرده و

می ریزیم .بعد از مخلوط شدن آرد دیگر مواد را خیلی نباید زد .

مواد را کنار گذاشته وسفیده تخم مرغ را با همزن خوب بهم

 میزنیم به حدی که وقتی ظرف را واژگون کردیم از داخل ظرف

 نریزد .سپس سفیده ها را به آرامی با مواد قبلی مخلوط کرده

وخیلی آرام به حدی که پف ٱن نخوابد بهم میزنیم .

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

لیست فر از قبل آماده شده را که مناسب پخت کیک باشد

 را خوب چرب کرده وکف آن کمی آرد می پاشیم .مواد آماده

 شده را داخل لیست میریزیم وبا تکانهای دست صاف

می کنیم تا کیک کجی نداشته باشیم .

کیک را در طبقه دوم فر گذاشته وبه مدت نیم ساعت کیک

 پخته شده است ..

لیست کیک ما تقریبا 5 سانتیمتر ارتفاع دارد .شما می توانید

 این مقدار مواد را در ظرفی با ارتفاع بلاند تر ولی قطر کوچکتر

 وگرد تر بریزید

تقریبا با این مقدار مواد با قطر 5 سانتیمترتقریبا اندازه

کیک سُلی ،حدود 40 برش کیک بدست می آید .

شما می توانید به جای وانیل از پوست پرتقال رنده شده

 استفاده کنید .چرا که عطر بهتری دارد .

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

این یک دستور قدیمی کیک است که طعم خیلی خوبی دارد

وبرای عصرانه بچه ها مفید است .

این کیک را می توان به صورت ساده ویا تزیین شده استفاده کرد .

می توانید کیک را به دو قسمت تقسیم کرده وروی همدیگر

 قرار داده ووسط آن از انواع خامه ها استفاده کنید ورویش

را به سلیقه خودتان با انواع کرم های موجود تزیین کنید .


 
comment نظرات ()