تجربیات آشپزی من

خوراک ماهیچه شتر مرغ
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٠:٠٧ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۱۱/٩
 

 

خوراک ماهیچه شتر مرغ

 

e859l2v2h360oxhwh21d.jpg

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

ماهیچه بدون استخوان شتر مرغ :400 تا 500 گرم

 

پیاز متوسط :2عدد

 

سیر :4 حبه

 

زرد چوبه :دو قاشق مربا خوری

 

فلفل سیاه :یک قاشق جای خوری

زیره سیاه :نصف قاشق چایخوری

روغن مایع سرخ کردنی :کمی

 

کره :25 گرم

 

طرز تهیه :

 

ابتدا پیاز ها را به صورت خلالی یا نگینی خرد کرده وبا سیر

 

 خرد شده وکمی روغن در قابلمه تفت می دهیم .سپس

 

 ماهیچه های خرد شده را هم کمی تفت می دهیم و

 

ادویه ها را اضافه می کنیم .با مقداری آب در روی شعله

 

 کم می گذاریم بپزد .زمان پخت گوشت شتر مرغ تقریبا

 

 مثل گوشت گوساله است یعنی حدود 3 تا 4 ساعت .

 

وقتی به زمان پخت نزدیک شدیم درب قابلمه را باز

 

 می گذاریم تا آب گوشت به یک لیوان تقلیل پیدا کند .

 

سپس گوشت ها وپیاز های پخته شده را از آب گوشت

 

 خارج کرده ودر ماهیتابه ای آن را با کره سرخ می کنیم .

 

سپس در ظرف سرو کرده وآب گوشت غلیظ شده را نمک

 

 

 وآبلیمو زده وروی گوشت ها می ریزیم .

 

می توان این غذا را با برنج وبدون برنج میل کرد .

 

نوش جان 

×××××××××××××××××××××××××××××××××

در جدول زیر مقایسه انواع گوشت های موجود در بازار آورده شده

که گوشت شتر مرغ کمترین میزان چربی وکلسترول را دارا

 می باشد وچون هورمونی به این حیوان زده نمی شود از تمامی

 گوشت ها سالم تر می باشد .

 

نوع گوشت

کلسیم

(میلی گرم)

 

کلسترول

(میلی گرم)

 

 

چربی

(گرم)

 

پروتئین

(گرم)

انرژی

(کالری)

شترمرغ

5

58

2

22

97

مرغ

13

73

3

27

140

بوقلمون

16

59

3

25

135

گاو

9

77

15

21

240

گوسفند

8

78

13

22

205

 

 


 
comment نظرات ()