تجربیات آشپزی من

کتلت سیب زمینی یا کتلت پوژارسکی
نویسنده : نبوی - ساعت ۱۱:۱٤ ‎ق.ظ روز ۱۳۸٩/۱٢/۱٤
 

 

 Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

کتلت سیب زمینی یا کتلت پوژارسکی

 

مواد لازم  برای 16 عدد کتلت:

 

گوشت سینه مرغ پخته شده:یک عدد

 

سیب زمینی متوسط پخته شده :3عدد

 

پودر نان خشک :نصف لیوان

 

پودر سوخاری :2 قاشق غذا خوری

 

نان تست :2 عدد

 

شیر :یک چهارم لیوان

 

تخم مرغ :یک عدد

 

نمک فلفل،ادویه کاری :از هرکدام کمی

 

جعفری خرد شده :2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

 

ابتدا نان های تست را در شیر خیس می کنیم .سپس

 

 گوشت مرغ را چرخ کرده وبا سیب زمینی ریز رنده شده

 

 مخلوط می کنیم .نان های تست را با دست فشار می دهیم

 

 تا شیر اضافی آن گرفته شود .آنها را داخل مواد میریزیم

 

 وتخم مرغ وادویه وآخر از همه جعفری را به مواد اضافه کرده

 

 وخوب ورز می دهیم .

 

روغن را در ظرف تفلون ویا چدن ویا سرخ کن داغ کرده واز

 

 مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته وبه شکل دلخواه

 

 در می آوریم .سپس کتلت را در مخلوط پودر نان خشک و

 

پودر سوخاری می زنیم وسرخ می کنیم .

 

کتلت با سیب زمینی پخته تقریبا روغن زیادی را می برد .

 

توجه داشته باشید که کتلت ها در ظرفی که روغن پر تری

 

 داشته باشد سرخ شود .

 

این غذا با سس کچاپ خوشمزه تر می شود

 

 

 

 


 
comment نظرات ()