تجربیات آشپزی من

کیک یزدی
نویسنده : نبوی - ساعت ٩:٢٥ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱/۱۸
 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com 

 

 

 

مواد لازم :برای 26 کیک یزدی

 

آرد سفید:2 پیمانه

 

کره یا روغن آب شده :یک پیمانه

 

تخم مرغ :4 عدد

 

شکر:یک پیمانه

 

شیرنیم گرم :یک پیمانه

 

وانیل :نصف قاشق چایخوری

 

پکینگ پودر:یک قاشق مربا خوری

 

جوش شیرین :یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

ابتدا شکر وزرده تخم مرغ را خوب مخلوط کرده وروغن یا کره

 

آب شده را به آن اضافه کرده وخوب بهم می زنیم تا سفید رنگ

 

 شود .سپس وانیل وپکینگ پودر وجوش شیرین را در شیر ملایم

 

 حل کرده وبه مواد اضافه می کنیم .سپس آرد را الک کرده داخل

 

 مواد می ریزیم ..از طرف دیگر سفیده های تخم مرغ را خوب به

 

هم زده تا آنقدر پف کند که از ظرف نریزد .سپس سفیده ها را

 

 داخل مواد ریخته وکمی بهم می زنیم .

 

 

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com 

داخل قالبها کاغد مومی مخصوص کیک یزدی را می گذاریم واز

 

 مواد برداشته وبه اندازه یک قاشق پر داخل آن می ریزیم .رویش را

 

بنا به سلیقه خودمی توان موادی مثل شکلات چیپسی یا گردو وپسته

 

ریخت .سپس  قالبها را داخل سینی فر چیده و داخل فر از قبل گرم

 

 شده در درجه 180 ودر طبقه دوم می گذاریم .تقریبا زمان پخت

 

 آن 45 دقیقه است والبته این باز هم به حرارت فر بستگی دارد

 

.برای اطمینان بعد از نیم ساعت چاقویی را به داخل مواد فرو

 

 کرده واگر مواد به چاقو نچسبید کیک ما پخته شده است .بعد

 

 از چند دقیقه ای از فر خارجشان می کنیم .


 
comment نظرات ()