تجربیات آشپزی من

:اردور تخم مرغ
نویسنده : نبوی - ساعت ۱۱:۳۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/٤/٥
 

 

اردور تخم مرغ

 

مواد لازم:

 

تخم مرغ آب پز شده ی سفت :5 عدد

خیار شور :دو عدد

گوجه فرنگی :یک عدد

سس مایونز :یک قاشق غذا خوری

کالباس خرد شده :یک قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه:

 

ابتدا تخم مرغ های آب پز شده را از درازا به دو نیم کرده

 وزرده ی وسط هر کدام از نیمه ها را به آرامی خارج کرده

 ودر ظرفی جداگانه با مواد لازم گفته شده مخلوط کرده و

سفیده ها را از این مواد پر می کنیم .

 Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 

نکته:

برای پر کردن سفیده ها می توان از مخلوط زرده ی پخته شده

وجعفری خرد شده همرا با پنیر بی نمک نیز پر کرد .یا می توان از

 تن ماهی همراه با سس مایونز وجعفری خرد شده وآبلیمو ونمک

 نیز پر کرد .

 


 
comment نظرات ()