تجربیات آشپزی من

کرم کارامل ساده
نویسنده : نبوی - ساعت ۱٠:٤۸ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/٦/٤
 

                                                  

کرم کارامل ساده

 

مواد لازم:

شکر: یک سوم لیوان ( برای کارامل)

تخم مرغ کمی زده شده :3 عدد

شیر غلیظ : یک لیوان

وانیل :کمی

شکر :یک سوم لیوان

میوه برای دورچین

 

طرزتهیه :

ابتدا فر را روشن کرده ومی گذاریم روی درجه حرارت 160 تا

170 درجه گرم شود .

سپس در ماهیتابه ای معمول یک سوم لیوان شکر را ریخته

وروی درجه حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده تا شکر ذوب

شود .توجه داشته باشید که از هم زدن با قاشق بپرهیزید .

تقریبا نیم ساعت زمان می برد تا شکر روی اجاق ذوب شود

 ورنگ قهوی ای پیدا کند .کارامل آماده شده را در ته قالب

 یا قالب های مورد نظر ریخته ومی گذاریم کمی خنک شود .

دراین فاصله در ظرف دیگری تخم مرغ زده شده ویک سوم

 لیوان شکر وشیر ووانیل را مخلوط کرده وروی کارامل داخل

 قالب یا قالبها می ریزیم .

سپس قالب یا قالبها را در سینی پر شده از آب داغ قرار

 می دهیم وداخل فر قرار می دهیم .

تقریبا با فر من یک

 ساعت زمان برد تا کارامل پخت .شما می تونید برای اینکه

 از پخت کارامل مطمئن شوید چاقوی تمیزی را داخل آن فرو

 کرده واگر موادی به چاقو نچسبید یعنی کرامل ما پخته وآماده

 است .قالب را از داخل آب در می آوریم ومی گذاریم خنک

 شود وپس از خنک شدن رویش را پوشانده وداخل یخچال

 می گذاریم وپس از 10 ساعت یا بیشتر آن را از یخچال

خارج کرده واز قالب جدا می کنیم .

 

برای اینکه راحت تر

 از قالب جدا شود می توان دور لبه آن را با چاقو کمی باز

 کرد .سپس در بشقاب بر می گردانیم وبا سلیقه خود با

 میوه های فصل یا هر تزیین زیبای دیگری انجام می دهیم.

 

 


 
comment نظرات ()