تجربیات آشپزی من

سالاد الویه
نویسنده : نبوی - ساعت ٧:٥٤ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۸/۱٧
 

سالاد الویه:

مواد لازم:

گوشت سینه مرغ پخته شده وریش ریش شده :یک سینه کامل

سیب زمینی متوسط آب پز شده : 10 عدد

تخم مرغ آب پز شده:5 عدد

هویج بزرگ آب پز شده : یک عدد

نخود فرنگی کنسروی یا آب پز شده :یک لیوان

خیار شور نمکی :تقریبا یک کیلو

سس مایونز: 5 قاشق غذا خوری پر برای داخل الویه

نمک:یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه :

 شاید یکی از آسانترین وخوشمزه ترین سالاد ها این سالاد باشد .

ابتداسیب زمینی وتخم مرغ وهویج وخیار شور را رنده کرده با گوشت مرغ

 ونخود فرنگی مخلوط می کنیم .سپس در ظرف بزرگ دیگری سس مایونز را

 می ریزیم وکمی می زنیم وبا کمی نمک مخلوط کرده ومخلوط مواد را داخل

آن می ریزیم وخوب بهم می زنیم .از مواد به شکل های گوناگون بنا به سلیقه

داخل ظرف می ریزیم واز سس مایونز با چاقو یا ته قاشق رویش را صاف می

کنیم وتزیین را انجام می دهیم .وبرای اینکه مواد  طعم سس مایونز را به خود

بگیرد تقریبا یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم .

نکته 1:

توجه داشته باشید که سالاد الویه را حداکثر باید تا 48 ساعت مصرف کرد  در

 غیر این صورت ممکن است برای بدن ضرر داشته باشد .

نکته 2 : 

این مواد تقریبا برای 10 نفر است .شما می توانید مقدار آنرا با همین

 نسبت کم یا زیاد نمایید .

این سالاد رو بنا به در خواست مژگان جون نوشتم .امیدوارم درست کنه

وخوشش بیاد

 


 
comment نظرات ()