تجربیات آشپزی من

رولت خرما ی عربی
نویسنده : نبوی - ساعت ٦:۱۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱۱/۳
 

رولت خرما

Image Hosted by Free Picture Hosting at www.iranxm.com

مواد لازم برای 40 تا 50 عدد رولت

خرما :500 گرم

پودر نارگیل :4 قاشق غذا خوی

گردو:به میزان لازم

کنجد :2 قاشق غذا خوری

ارده (روغن کنجد):یک قاشق غذا خوری

کره :50 گرم گرم شده

فویل آلومینیوم :دو تکه مستطیل شکل

طرز تهیه :

ابتدا هسته های خرما را جدا کرده و خرما ها را خوب ورز می دهیم .

اگر خرمای عربی باشد بهتر است وگر نه با همین مضافتی هم می توان درست کرد .

در حال ورز دادن کره گرم شده وارده را به مواد اضافه کرده وخوب ورز می دهیم

 تا مواد کاملا مخلوط شود .سپس فویل مستطیل شکلی را برداشته ورویش

پودر نارگیل می ریزیم ومواد را نصف کرده وبا وردنه یا دست صاف کرده وروی

 پودر نارگیل قرارش می دهیم .وبه شکل مستطیل در می آوریم .

Image Hosted by Free Picture Hosting at www.iranxm.com

سپس کنجد

 را در وسط مواد پاشیده وگردو را به میزانی که دوست دارید روی آن می چینیم

 

Image Hosted by Free Picture Hosting at www.iranxm.com

 

 

 وبا کمک فویل خرما ها را کم کم رول می کنیم

خوب فشار می دهیم .سپس با چاقو آنها را برش داده وکاغذ های فویل

را از دورش جدا می کنیم .

 

Image Hosted by Free Picture Hosting at www.iranxm.com

نوش جان


 
comment نظرات ()