تجربیات آشپزی من

پیتزا ترکی اصل
نویسنده : نبوی - ساعت ۸:۳٦ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٩
 

 

 

پیتزا ترکی  برای 3 عدد

مواد لازم برای خمیر پیتزا

 

آرد :300گرم

روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

خمیر مایه :یک ونیم قاشق غذاخوری

شکر :نصف قاشق چایخوری

آب ولرم :یک استکان

طرف فویل :3 عدد

 طرز تهیه خمیر :

 

ابتدا آب ولرم را با خمیرمایه مخلوط کرده وبقیه مواد

 را هم در ظرف مخلوط کرده وخمیر مایه را به آن اضافه

می کنیم .ورز دادن این خمیر خیلی مهم است .انتظار

یک خمیر نرم نداشته باشید .ولی خمیر را می توان بعد از

 اینکه مقداری ورز داد ومواد خوب با هم ترکیب شد ,آنها

را به سه قسمت تقسیم کرد وهر قسمت را جدا گانه

 ورز داد .در این صورت کار ورز دادن خیلی راحت تر

می شود ومواد خوب با هم مخلوط می شوند .

برای 3 ساعت خمیر را داخل کیسه نایلون در

 یخچال قرار می دهیم .

 

مواد لازم برای روی پیتزا :

 

گوشت چرخ کرده :250 گرم

رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری پر

جعفری خرد شده :3 قاشق غذا خوری

پیاز متوسط وخرد شده :یک عدد

پنیر فتا :به مقدار لازم

نمک وفلفل وآویشن :به مقدار لازم

ادویه پیتزا : یک قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا پیاز ها را با مقداری روغن سرخ کرده وگوشت هارا

 با آن تفت می دهیم وادویه جات ورب را به آن اضافه

 کرده وآخر سر هم جعفری را به آن اضافه می کنیم .

 

طرز تهیه پیتزا :

 

بعد از سه ساعت مواد را از داخل یخچال خارج کرده و

 هر قسمت را با وردنه نازک وپهن می کنیم .

ظرف فویل را برداشته وکمی روغن مایع کف آن

 می ریزیم وچرب می کنیم .

خمیر باز شده را داخل ظرف پهن می کنیم .

از مواد رویه پیتزا روی آن میریزیم .

توجه داشته باشید مواد رویه فقط همین که سطح

پیتزا را بپوشاند کافیست .لازم نیست مقدار زیادی از

 مواد روی آن بریزیم .

پنیر فتا را در برشهای کوچک روی آن می چینیم .سپس

روی ظرف را با فویل پوشانده وبا چاقو چند برش روی فویل

 ایجاد می کنیم .

سپس در داخل فر طبقه دوم با حرارت 150 درجه سلسیوس

قرار می دهیم .تقریبا ده تا یک ربع زمان پخت است ولی

 باز هم بستگی به فر شما دارد .

نوش جان

 

 

 


 
comment نظرات ()