کاپ کیک در ظروف سیلیکونی

 

کاپ کیک در ظروف سیلیکونی

مواد لازم برای 20 تا25 عدد کیک

آرد سفید شیرینی:دو نیم فنجان

شکر:1.5 فنجان

کره یا روغن :200 گرم

وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری

پکینگ پودر:یک قاشق مربا خوری

جوش شیرین :یک دوم قاشق مربا خوری

پوست لیمو ترش یا پوست پرتقال :یک قاشق چایخوری

تخم مرغ :4 عدد

ماست :یک لیوان

طرز تهیه:

ابتدا کره وشکر را با همزن خوب زده تا سفید شود .سپس

 ماست را با جوش شیرین وپکینگ پودر ووانیل وپوست

پرتقال مخلوط کرده وکنار می گذاریم .زرده را با همزن

می زنیم تا بوی بدش گرفته شود سپس به مخلوط شکر

وکره اضافه کرده ماست را به مواد اضافه می کنیم .

سپس آرد را کم کم داخل مواد الک کرده وهم می زنیم

 ولی نه با شدت سپس سفیده خوب زده شده وکف کرده

 را به مواد اضافه کرده وآرام بهم می زنیم تا کف داخل مواد

نخوابد .قالب سیلیکونی را برداشته کمی داخل هر کدام

 را چرب می کنیم واز مواد به اندازه یک قاشق ونیم

می ریزیم که تقریبا از ارتفاع نصف قالب کمتر می شود .

Image Hosted by Free Picture Hosting at www.iranxm.com

قالب ها را داخل فر از قبل گرم شده در طبقه دوم قرار می دهیم با

درجه 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه .بعد از 20 دقیقه

چاقو را داخل مواد فرو می کنیم اگر مواد به چاقو نچسبید کیک پخته

است .جدا کردن از قالب هم خیلی راحت است .

Image Hosted by Free Picture Hosting at www.iranxm.com

نکته :

 

اگر بخواهید کیک ها به صورت ساده سرو شود می توانیم دو قاشق از

 

مواد کیک را با کاکائو مخلوط کرده وروی کیک بریزیم .

ویا می توانیم بعد از سرد شدن آن را با روش های مختلف تزیین کرد .

 

 Image Hosted by Free Picture Hosting at www.iranxm.com

 

/ 7 نظر / 529 بازدید
محمد

سلام بر آبجی ستوده مهربون خوبید ؟ هوای مشهد هم گرمه ؟ التماس دعا

نیایش

عیدتون مبارک! همیشه شاد باشید![قلب]

وفا

ممنون خیلی خوشگل شده تزیینش حرف نداره[قلب][ماچ]

لیلا

به نظر خو شمزه میاد[مغرور] حتما امتحانش می کنم دوست داشتین به من هم سر بزنید[چشمک]

گیسو

ستوده جون کیکهای من همش به قالب سیلیکونی میچسبه گذاشتمشون کنار باز از فلزی لستفاده میکنم[گریه]

zini

سلام وبلاگ قشنگی دارین خوشحال میشم به منم سری بزنید و در صورت تمایل تبادل لینک کنیم

بسیار بسیار عالی بود. مرسی.اولین بار بود یه شیرینی رو همون دفعه اول خوب دراوردم.بازم ممنون