حمص لبنانی

 

مواد لازم :

نخود :یک لیوان

سیر :5 حبه

ارده (روغن کنجد ):  5قاشق غذا خوری

لیمو ترش :3 عدد

آب نخود پخته شده :9 قاشق غذا خوری

نمک  وفلفل :به میزان لازم

جعفری خورد شده:مقداری

روغن زیتون بی بو :3قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

ابتدا نخود ها را 12

تا 24 ساعت قبل از پخت خیس می کنیم .در مدتی

که نخود خیس می خورد ،چند بار آب نخود را عوض

 می کنیم تا نفخ نخود از بین برود

.وقتی نخود ها خوب خیس خورد وبزرگ شد ،نخود ها

را پوست می کنیم ومی گذاریم تا با

تا با درجه حرارت ملایم
بپزد .


DSC01591   Copy

تقریبا یک ونیم تا دو ساعت برای پخت نخود کافی است .بعد از پخت کمی می گذاریم تا خنک شود .

DSC01594   Copy

از طرفی سیر هارا با پشت

چاقو له کرده همرا با نخود ها وروغن زیتون و ارده وسیر و آب نخود پخته شده داخل

مخلوط کن یا غذا ساز

می ریزیم تا خوب مخلوط شود وتقریبا باید له بشود .به مواد

نمک وفلفل  وآب لیموی تازه  برحسب میزان دلخواه اضافه کرده

وسرو می کنیم

DSC01600   Copy

.حمص کمی ترش تر باشد خوشمزه تر است .

برای رویش می توان از

جعفری خرد شده ولیموی تازه وفلفل پاپریکا استفاده کرد .

DSC01604   Copy

نوش جان

این غذا هم به عنوان غذای اصلی وهم به نوان پیش غذا سرو می شود .

DSC01607   Copy

/ 5 نظر / 441 بازدید
سمیر

فک کن من این مزه رو برداشتم همون اوایل بارداری که از بوی سیر بیزار بودم درست کردم. هیچی دیگه نتیجه ش این شد که همه ش رو ریختم دور. دیگه هم هرکاری میکنم نمیتونم درست کنم.[زبان]

کفایت-شیرینکده بانو

به به حمص لبنان. خیلی خوش آب و رنگ درست کردین و عکاسیتون هم خیلی قشنگه. دوم اینکه خیلی فعال و پر انرژی به نظر میاین که بازم میشه ازتون انرژی گرفت.

ازاینکه غذاهای خوبی ارایه کردید سپاسگزارم