کوکو شیرین مشهدی

 

مواد لازم :

سیب زمینی متوسط آب پز شده :2 عدد

تخم مرغ :2 عدد

زعفران :مقداری

آرد سیب زمینی :یک قاشق غذا خوری

پکین پودر: نصف قاشق مربا خوری

آرد ذرت :کمی

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی های پخته شده را پوست کنده ورنده ریز

می کنیم .سپس

 تخم مرغ هارا با سیب زمینی ها خوب مخلوط کرده وبقیه مواد

 را به آناضافه می کنیم .

 

مثل بقیه پخت انواع کوکو ؛ مواد را داخل ماهیتابه ای که

روغن را داغکردیم می ریزیم .هرچه ماهیتابه کوچکتر باشد قطر

 کوکو بالطبع بیشترخواهد بود .

 

اگر ظرف تفلون مستطیلی داشته باشید کوکو

شکیل تر وزیبا تر خواهد بودوبرش ها را به شکل مربع

می توان زد .

 

بعد از اینکه یک طرف کوکو پخته شد کوکو را برش زده و

بر می گردانیم تا رویدیگر کوکو پخته شود .

 

در این فاصله شیره روی کوکو را درست می کنیم .

مواد لازم برای شیره روی کوکو :

شکر :10 قاشق

آب :15 قاشق

گلاب :یک قاشق غذا خوری

زعفران :مقداری

طرزتهیه شیره :

مواد را داخل قابلمه ای میریزیم و می گذاریم کمی بجوشد

 سپس شیره را روی کوکو ریخته ودرب ماهیتابه را می بندیم

 کمی که کوکو سرد شد

 

 آماده سرو است .البته این کوکو هم به صورت پیش غذا و

دسر وبه صورتسرد وگرم قابل سرو است .

 

در مشهد در میزهای باز کوکو شیرین پای ثابت میز است .

نوش جان . 

/ 6 نظر / 125 بازدید
نیایش

ای جان من اولین بار این را در خوابگاه خوردم . خیلی دلچسب است[قلب]

روشنک

سلام عزیزم . آخی . مامان من هر سال ماه رمضان این کوکو را درست میکنند . ما اصفهانیها به این کوکو می گوییم کوکو قندی!!!!

مامان زینب

سلام عزیز من همین دیروز پریروز اینجا بودم الان یهویی از اون وبتون اومدم اینور کلی حال کردم که این وب مال شماس[نیشخند]

خانجون

من تا حالا نخوردم بايد خوشمزه باشه.[ماچ]

مریم

وای خیلی خوشگله بانو . منم تا حالا نخوردم .. کوکوی شیرین چطوری ممکنه باشه آیا ؟!!

خانومی

وای من عاشق این کوکو شیرین مشهدیم خیلی هم تا حالا درست کردم دستت دردنکنه خانم نبوی باکمال افتخار توآشپز خونه کوچولوم لینکت کردم [لبخند]