پخت ماهی صبور

 

پخت  ماهی صبور

 

ماهی صبور نوعی ماهی جنوبیست که برای نوعی

 پخت خاصی به کار می رود .من خودم این مدل پخت

را روی ماهی قزل آلا  امتحان کردم ولی اصلا مزه پخت

 با ماهی صبور را نگرفت .فکر می کنم به خاطر این

 است که این ماهی چربی خاصی دارد که به خوشمزه

 تر شدن آن کمک می کند .

ماهی هرچه بزرگتر باشد خوشمزه تر و سیخ

 (استخوان ) هایش بزرگتر است وبالطبع خوردنش

 آسان تر می شود .

مواد لازم :

ماهی صبور :دو عدد

گشنیز : دو لیوان خرد شده

خرما :6 عدد

تمر هندی :نصف بسته

سیر :6 حبه بزرگ

پودر گشنیز :یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه :مقداری

نمک مقداری 

طرز تهیه :

 

ابتدا پولک های ماهی را تمیز کرده وشکم ماهی را 

 برش داده وتمیز می کنیم .ماهی را از شکم باز کرده 

و از مواد تهیه شده زیر روی آن را پر می کنیم .

سیر را رنده کرده   وبا  کمی روغن و فلفل تفت داده

با تمر هندی هسته در آمده وخرمای هسته در آمده و

له شده وگشنیز خرد شده مخلوط کرده وپودر گشنیز

 را به آن اضافه می کنیم وروی ماهی می مالیم به

 طوری که تمام شکم ماهی پر از این مواد شود

 سپس ماهی  را روی درجه حرارت 140 درجه  

 به مدت بیست تا نیم ساعت داخل فر از قبل گرم

شده می گذاریم  .هرچه ماهی بزرگتر باشد زمان پخت

 بیشتری لازم دارد .

 

در جنوب کشور ماهی را داخل تنور یا روی منقل

 می پزند ولی با زندگی آپارتمان نشینی این کار تقریبا

 غیر ممکن است .

 

این ماهی را باید با  شوید پلو یا سبزی پلویی که درون

 آن پیاز داغ وسیر داغ وکمی زرد چوبه  پخته شده

ودم شده است ،مصرف کرد .

البته استراحت بعد از خوردن ماهی فراموش نشود .

 

/ 11 نظر / 388 بازدید
نمایش نظرات قبلی
اتنا29

ای ول دمت گرم اولین کسی هستی که صبور اموز میدی وای اون استراحت بعدش که محشره ما تو فر درست میکنم گاهی هم با همون ماد داخلش رو منقل یا تو تنور وای

روزمنو

دوست خوب هنرمندم برای تجربیات و دستورات خوبت متشکرم معلومه این ماهی باید خیلی خوشمزه باشه. سعی میکنم این ماهی رو پیدا کنم و به شیوه شما آماده کنم.

روزمنو/خانه من/خانه تو

به نام خدا که بی شک نامش آرامش دهنده قلبهاست مدیر محترم وبلاگ با عرض سلام و احترام احتراما بدینوسیله از شما دعوت بعمل می آید تا عضو افتخاری روزمنو ، محبوبترین انجمن تخصصی آشپزی باشید. در صورت تمایل برای تبادل لینک این تعامل دو طرفه، نام کاربری و آدرس وبلاگتان را به پاسخ همین دعوتنامه ارسال نمائید تا لینک شما در عنوانی که به همین منظور در صفحه نخست درنظر گرفته شده درج و به بازدیدکنندگان روزمنو معرفی گردد. www.RoozMenu.com http://Chibepazam.Roozmenu.com

نادیا

سلام دوست من دستت درد نکنه واقعا وبلاگت محشره ماهی صبورت هم خیلی اشتها آوره ما هم درست میکنیم ولی ترش مزه یعنی خرما یا شیره نمیزنیم

ابن الفلاحیة

سلام ... آپم بیاید از وبلاگم دیدن کنید مطالب قابل توجهی را تهیه کردم...بلینکم>ممنون >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> سلام علیکم ممكن تزورون مدونتي ...اتيت بموضوع جديد و مفرح ، يمكن أن تكونون انتم في الصورة لان هذا الموضوع مختص بالكل... مع تحيات : أبن الفلاحية [نیشخند][گل]

میکا

من جنوبی هستم واسه مواد اهی صبور باید از سبزی مخصوص ماهی استفاده کنید که شامل شنبلیله گشنیز و جعفریه.این سبزی ها باید خورد بشه با سیر مخلوط بشه و تمر هندی سپس با پیاز سزخ شده تفت بدین بعد هم همونطور که خودتون توضیح دادین عمل کنین

مینا

سلام خسته نباشی خدا قوت ولی ما بچه خوزستانی ها هرگز پولک ماهی تمییز نمی کنیم و هیچ وقت ماهی از شکم باز نمی کنیم از کمر ماهی را می شکافیم به علاوه این مواد تو حشوش رب گوجه هم می زنیم

آقا ابودان

بفرماید شام در بادان دسر بوشلبو تایلندی با سوس مخصوص پیش دسر سوسک تایوانی با سوس مخصوص[وحشتناک] غذای اصلی مغز لاشهی حیوان گمنام با سوس مخصوص سوپرازی استفراق روی هم [زبان][شیطان][شرمنده] هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهااهاهاهاهاهاهاههاهاهاا ابادا بود