کومپیر kumpir

کومپیر:   kumpir 

مواد لازم برای سه نفر:

سیب زمینی خیلی بزرگ :3 عدد

کنسرو ذرت:نصف پیمانه

کنسرو نخود فرنگی:نصف پیمانه

سوسیس خرد شده وتفت داده شده :یک پیمانه

کالباس :4 ورق

گوجه فرنگی:یک  پیمانه

 خیار شور : یک پیمانه

فلفل شیرین قلمی  :نصف پیمانه

پنیر پیتزای رنده شده :نصف پیمانه

سس مایونز :مقداری

سس کچاپ :مقداری

کره :مقداری

طرز تهیه : ابتدا فر را با درجه 200 می گذاریم گرم

شود .سپس بعد از 15 دقیقه خوب  وقتی فر گرم شد

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

 ،سیب زمینی ها را شسته وداخل فویل می پیچیم و آنها

را داخل سینی فر گذاشته و داخل فر قرار می دهیم

ودرجه فر را تا 250 درجه یا کمی کمتر افزایش می

دهیم .چون سیب زمینی ها بزرگ است تقریبا یک ساعت

ونیم زمان می برد تا پخته شود وبرای اینکه مطمئن

شویم سیب زمینی ها پخته چاقویی از روی فویل به

داخل آن فرو می  کنیم .با زدن چاقو اگر سیب زمینی نرم

بود ،پخته است وگرنه زمان پخت را بیشتر می کنیم .

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

مواد  لازم بالا را خرد کرده وکنار می گذاریم.

سپس هما نطور که داغ است با چاقو برش زده البته

برش را تا آخر نمی زنیم تا حالت سیب زمینی وکاسه ای

اش را از دست ندهد .سپس داخلش را با قاشق تا حدی

 می تراشیم وخالی می کنیم .سپس کمی نمک روی آن

 پاشیده و یک قاشق پر از پنیر پیتزا داخل آن می ریزیم و

رویش را از مواد خرد شده به دلخواه پر می کنیم ورویش

 سس مایونز وسس کچاپ می ریزیم .

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

پوره های اضافه اش را هم می توان با مقداری کره

 مخلوط کرد وروی کومپیر قرار داد.

این غذا یک غذای ترکیه ای محسوب می شود که طعم

وشکل جالبی دارد .البته در مغازه های ترکیه داخل

سیب زمینی را به میل مشتری پر می کنند مثل  پاستا،

 زیتون ، ترشی ، تخم مرغ   وسالاد الویه  ومواد گفته

شده بالا .

البته عکسهای ایندفعه زیاد خوب نشد برای همین عکس

 تزیین های دیگری از کومپیر را برایتان گذاشتم همچنین

عکس مغازه هایی که این غذا را در حضور مشتری

 درست می کردند.  

Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

  

         Image Hosted by Free picture hosting at www.iranxm.com

/ 16 نظر / 240 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ویسپوران

برای من رنگ خوردنی ها از مزه شون مهمتره [نیشخند]

آقا کلاغه

سلام به صورت کاملا اتفاقی از بلاگ خانوم کلاغه اومدم به بلاگتون ! توضیحات و دستورعمل منو یاد آزمایشگاه شیمی انداخت! با خودم فکر کردم خوب این همه غذا - خوب تو این همه غذا آیا شما غذای منحصر به خودتون هم دارید غذایی که اسم هیچ آشپز یا سر آشپزی روش نباشه ؟

آشپز20

سلام خوشحالم از آشناییتون با اجازه لینکتون گذاشتم

مرضی

فکر کردم خودتون مغازه دار هستید! غذای جالبی هست... [رویا]

مهناز

باید خوشمزه باشه .غذاهایی که با کالباس و سوسیس و پنیر اماده میشه خیلی خوشمزه است.ولی نگفتی وقتی سیب زمینی هارو پر کردیم همین جوری مصرف میشه یا بازهم چند دقیقه ای داخل فر باید بره.البته بخاطر پنیرش میگم؟[سوال]

لادن

سلام ممنون از آموزش خوبتون. خیلی برام تازگی داشت[گل]

ویسپوران

به به حالا عکساش لود شد الان اومدم فقط عکساشو ببینم و برم با تو هم هیچ کاری ندارم [نیشخند]

معین

salam manam asheghe ashpai hastam.kheili ghaza ham ta hala ebdaee doros kardam kumpier ham ghabl az inke biam tu blog shma dorost karde boodam aliiye!! baraye blog komaki khastin ,dar khedmatam

بانو

وای من لینکت کردم تو محشری

م.حورا

سلام. چندین وقت پیش تو خیابان ستارخان در احمد بی این غذا رو خوردم که عالی بود به نظرم . ممنون از دستور تهیه و عکس ها موفق باشید