دسر کاسترد وژله برای 15 تا 20 نفر

 

دسر کاسترد وژله  برای 15 تا 20 نفر

 

این دسر یکی از آسانترین ژله هاییست که میشه درست کرد

 با تشکر از مریم بانو که این ژله رو به یاد من آورد وهوس

 کردم بار دیگر برای وبلاگم درستش کنم .

 

مواد لازم :

کاسترد :5 قاشق غذاخوری سر پر

شیر :یک کیلو

شکر :5 قاشق غذاخوری

موز :مقداری

ژله شاتوت :2 بسته

 

طرز تهیه :

 

ابتدا 12 قاشق از شیر سرد را برداشته وبا 5 قاشق

کاسترد خوب مخلوط کرده وبهم می زنیم .سپس بقیه شیر

 را می جوشانیم ووقتی جوشید ،شکر را به آن اضافه کرده

بهم می زنیم زیر شعله را کم می کنیم .سپس مخلوط

کاسترد وشیر را در حالی که بهم میزنیم ،داخل شیر جوشیده

میریزم وخوب بهم می زنیم تا صاف ویکدست وسفت شود .

داخل قالب را کمی با آب سرد شسته وآبش را خارج کرده

 وکاسترد را درون آن می ریزیم ..صبر می کنیم تا سرد

شود وبرای مدت دو ساعت داخل یخچال می گذاریم .

بعد از دو ساعت دو بسته ژله را با روشی که روی خود

 بسته نوشته آماده می کنیم به این ترتیب که ابتدا

دو بسته را در دو لیوان آب جوش حل کرده وخوب بهم

 می زنیم تا جایی که مایعی شفاف بدست آید سپس

دو لیوان آب سرد داخل آن می ریزیم .

ژله آماده شده را می گذاریم سرد شود .

روی کاستر دهای داخل قالب موز های حلقه شده

 را می چینیم .

سپس از ژله های سرد شده  چند قاشقی روی موز ها

ریخته  تا موزها خودش را بگیرد .برای مدت نیم ساعتی

 داخل یخچال قرار می دهیم .

سپس بقیه ژله خنک شده را روی موز ها ریخته

 وقالب را داخل یخچال می گذاریم ..

 

تقریبا بعد از دو سه ساعتی ژله آماده است .

برای در آوردن ژله از قالب ،داخل قابلمه بزرگی که از قالب

ژله بزرگتر باشد مقداری آب گرم ونه جوش ،می ریزیم

وقالب را یکی دو دقیقه داخل آب گرم گذاشته ووقتی

احساس کردیم دسر از قالب جدا شده است ،ظرف مورد

 نظر را روی قالب گذاشته وقالب را وارونه می کنیم .سپس

 برای چند دقیقه ای داخل یخچال گذاشته سس تزیین

 وآماده سرو کردن می باشد .

شما می توانید در ابتدا ژله را درست کرد وداخل قالب

 ریخت به این ترتیب در پایان کار ژله روی کار قرار می گیرد

 که آن هم منظره جالبی دارد .

نوش جان  

 

 

 

/ 11 نظر / 6071 بازدید
نمایش نظرات قبلی
palsel

با سلام ماشاالله آشپزخونه خوش بویی دارید :) کنار این آشپزخونه یا همون وبلاگتون میتونید با تبلیغ یک محصول مرتبط با همین مطالب به سود خوبی برسید... محصول ما "آموزش سفره آرایی و میوه آرایی" است / در یک بسته ... از دکتر اصغریان سود شما از هر بار فروش این محصول 1060 تومان است .. به احتمال زیاد با این بازدید کننده ای که وبلاگ شما دارد روزانه 3 الی 7 تا بفروشید سود شما ماهانه بین 100 الی 150 هزار تومان میشود ... برای شروع در سایت پال سل عضو بشید و کد نمایش بنر محصول فوق را در قالب وبلاگتان قرار دهید تا نتیجه را همین امروز مشاهده فرمایید... با تشکر

شاپرک

سلام عزیزم چه دسر خوش آب و رنگی شده دستت درد نکنه [ماچ]

درسا

وای دلم آب افتاد ........ [گل][گل][گل]

icicle

با تشکر آیا در کاسترد نبایستی زلاتین ریخته شود تا بگیرد؟ کاسترد که همینطوری نمی گیره؟

مریم بانو

سلام عزیزم انقد خوشگل درست کردی دلم خواست یه بار مثه تو درست کنم .... منو به هوس انداختیاااا مرسی

پریسا

با سلام وخسته نباشید .طاعات وعباداتتون مورد قبول حق باشه مراحل سرو کاسترد رو نوشتم حتما درست می کنم دستتون درد نکنه

آويژه

آخ دهنم آب افتاد دلم به تاپ تاپ افتاد. دست شما درد نکنه.به منم سربزنيد خوشحال ميشم.

شیدا

ممنون از آموزشتون .خیلی عالی بود .

Kiana

ممنون از اینکه به اشتراک گذاشتید